Ο Μάικλ Γουλφ, συγγραφέας ενός πολύ επικριτικού βιβλίου για τον πρώτο χρόνο του Ντόναλντ Τραμπ στην προεδρία των ΗΠΑ, δήλωσε πως οι αποκαλύψεις του είναι πιθανό να φέρουν το τέλος της παραμονής του Τραμπ στο Λευκό Οίκο.

Ο Γουλφ δήλωσε στο ραδιόφωνο του BBC πως το συμπέρασμά του στο βιβλίο «Fire and Fury: Inside the Trump White House» («Φωτιά και Οργή: Μέσα στο Λευκό Οίκο του Ντόναλντ Τραμπ»), ότι ο Τραμπ δεν είναι κατάλληλος για τη δουλειά αυτή, γίνεται μια ευρέως διαδεδομένη άποψη.

«Νομίζω πως ένα από τα ενδιαφέροντα αποτελέσματα του βιβλίου μέχρι τώρα είναι μια πολύ σαφής εντύπωση ότι «ο βασιλιάς είναι γυμνός»» είπε ο Γουλφ στη συνέντευξη που παραχώρησε.

«Η ιστορία που διηγήθηκα φαίνεται να παρουσιάζει την προεδρία του με τέτοιον τρόπο, ώστε να λέει πως δεν μπορεί να κάνει τη δουλειά του» είπε ο Γουλφ. «Ξαφνικά παντού ο κόσμος λέει: «Θεέ μου, είναι αλήθεια, είναι γυμνός». Αυτό είναι το υπόβαθρο στην αντίληψη και την κατανόηση που τελικά θα θέσει τέρμα σε αυτήν την προεδρία».

Ο Τραμπ δήλωσε ότι το βιβλίο είναι γεμάτο ψέματα. Περιγράφει ένα χαώδη Λευκό Οίκο, έναν πρόεδρο που δεν περίμενε να κερδίσει την προεδρία το 2016, και βοηθούς του Τραμπ που περιγελούν τις ικανότητές του.

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr