
Όλυμπος: Μεταφέρθηκε στο καταφύγιο η 35χρονη ορειβάτης
Η γυναίκα εντοπίστηκε λίγο μετά τις 17:00 και μεταφέρεται με φορείο στο καταφύγιο «Γ. Αποστολίδη» και αναμένεται αύριο το πρωί να επιστρέψει το super puma προκειμένου να διακομιστεί στο κοντινότερο νοσοκομείο.
Δεν ολοκληρώθηκε μέχρι στιγμής η επιχείρηση μεταφοράς σε νοσοκομείο της 35χρονης γυναίκας η οποία, το πρωί, τραυματίστηκε βαριά μετά από πτώση στο λούκι του Στεφανιού στον Όλυμπο σε υψόμετρο περίπου 2.800 μέτρων.
Η επιχείρηση διάσωσης της γυναίκας ξεκίνησε στις 11 το πρωί. Η ελληνική Ομάδα Διάσωσης ενημερώθηκε στις 10:53 για το περιστατικό μέσω ασυρμάτου από το καταφύγιο «Γ. Αποστολίδης» και άμεσα ενημέρωσε την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ενώ ταυτόχρονα ζητήθηκε η συνδρομή εναέριου μέσου για τη μεταφορά της γυναίκας.
Το ελικόπτερο super puma της Πολεμικής Αεροπορίας δεν μπόρεσε να την προσεγγίσει και αποχώρησε από την περιοχή επειδή κατά τη διάρκεια της αναζήτησης τελείωσαν τα καύσιμα.
Η γυναίκα εντοπίστηκε λίγο μετά τις 17:00 και μεταφέρεται με φορείο στο καταφύγιο «Γ. Αποστολίδη» και αναμένεται αύριο το πρωί να επιστρέψει το super puma προκειμένου να διακομιστεί στο κοντινότερο νοσοκομείο.
ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr
- «Chios Pass 2026» – «Kythira Pass 2026»: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις
- Εν αναμονή της απάντησης του Ιράν οι ΗΠΑ – Πάνω από 30 νεκροί στον Λίβανο και ισραηλινές επιδρομές στη Δ. Όχθη
- Σκάνδαλο κατασκοπείας στο αγγλικό ποδόσφαιρο, για… 200.000.000 λόγους!
- Από πότε οι ταπεινές σαρδέλες έγιναν talk of the town;
- Αρκάς: Η καλημέρα του Σαββάτου
- Βαλένθια: Οι πανηγυρισμοί στη «Roig Arena» μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού (vid)

