Το πρώτο pickup της Mercedes-Benz έχει ήδη βρει την θέση του στις ανά τον κόσμο αντιπροσωπείες της γερμανικής φίρμας και πλέον σειρά παίρνουν οι διάφορων ειδών παραλλαγές όπως η συγκεκριμένη η οποία μετατρέπει την X-Class από ένα χρηστικό όχημα για κάθε είδους περιπέτεια σε ένα εκδρομικό είδος που υπόσχεται να αποτελέσει πιστό συνοδοιπόρο και φιλόξενο κατάλυμα για τους λάτρεις αυτού του είδους αναψυχής.

Αν και η προσαρμοζόμενη καμπίνα δεν φέρει την υπογραφή της Mercedes-Benz αλλά του εξειδικευμένου κατασκευαστή στο είδος, Tischer, ο οποίος έχει δημιουργήσει παράδοση στην μετασκευή pickups στα τροχόσπιτα και έχει την συγκατάθεση της γερμανικής φίρμας για την συγκεκριμένη κατασκευή καθώς η Mercedes-Benz φαίνεται να έχει ιδιαίτερη εκτίμηση στο εκδρομικό είδος, όπως αποδεικνύουν προτάσεις όπως το Marco Polo.

Σε ό,τι αφορά τα χαρακτηριστικά της αποσπώμενης καμπίνας, υπόσχεται να προσφέρει ένα άνετο κατάλυμα με ύψος 2,0 μέτρων, πλήρως εξοπλισμένο μπάνιο με αναδιπλούμενο νιπτήρα, χώρο για ντους και όλα τα χρειώδη, χώρο για ύπνο με πλάτος 1,5 μέτρου και τρία καθίσματα τα οποία μπορούν να μετατραπούν σε δεύτερο κρεβάτι ενώ την εικόνα συμπληρώνει η παρουσία μιας μικρής κουζίνας. Η κατασκευή εγγυάται ιδανική κατανομή βάρους και εξαιρετική μόνωση με την υπόσχεση να αποτελέσει τον ιδανικό τρόπο μετάβασης και παραμονής στην εξοχή.

Για εκείνους που προτιμούν τον πατροπαράδοτο τρόπο του camping με σκηνή αλλά δεν θέλουν να απεμπολήσουν ορισμένες μαγειρικής κυρίως φύσης, ανέσεις μπορούν να επιλέξουν το πλήρες εξοπλισμένο kit κουζίνας με την υπογραφή της VanEssa που προσαρμόζεται στον χώρο φόρτωσης της X-Class προσφέροντας την ιδανική λύση για πολυήμερο camping ή ένα πλήρως οργανωμένο πικνικ για το οποίο δεν θα χρειαστεί να αποχωριστείτε τις έννοιες του ψυγείου, του νεροχύτη ή να ανάψετε φωτιά για να μαγειρέψετε.

Αμφότερες οι εκδρομικές εκδόσεις της X-Class θα παρουσιαστούν στην έκθεση εκδρομικών ειδών που πραγματοποιείται στην Στουτγκάρδη μεταξύ 13-21 Ιανουαρίου.

auto.in.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο