Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Λαφαζάνης: Αποτρέψαμε πλειστηριασμό α’ κατοικίας για 20.000 ευρώ

Λαφαζάνης: Αποτρέψαμε πλειστηριασμό α’ κατοικίας για 20.000 ευρώ

Ο γραμματέας της Λαϊκής Ενότητας υποστήριξε ότι το κίνημα κατά των πλειστηριασμών απέτρεψε τη διενέργεια πλειστηριασμού πρώτης κατοικίας για οφειλή 20.000 ευρώ.

Την αποτροπή πλειστηριασμού πρώτης κατοικίας 60 τ.μ. για οφειλή 20 χιλιάδων ευρώ σημείωσε ο γραμματέας της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης, κατακρίνοντας την κυβέρνηση που υποστηρίζει ότι δεν γίνονται πλειστηριασμοί για κατοικίες αξίας κάτω των 300.000 ευρώ.

«Χάρη στο κίνημα ανεστάλη σήμερα στο Ειρηνοδικείο Ιλίου, πλειστηριασμός από την Alpha Bank πρώτης κατοικίας 60 τ.μ με 25 χιλ. ευρώ και για οφειλή 20 χιλιάδων ευρώ» δήλωσε ο γραμματέας της ΛΑΕ, Παναγιώτης Λαφαζάνης και πρόσθεσε:

«Λέμε ότι ανεστάλη και αυτός ο πλειστηριασμός χάρη στο κίνημα, διότι αν το τελευταίο δεν είχε αποφασιστική και δυναμική παρουσία, δεν θα υπήρχε αναγκαστική αποχή των συμβολαιογράφων, και αυτήν την ώρα, άλλη μια πάμφτωχη οικογένεια θα έχανε για ευτελές ποσό το μικρό σπίτι της. Αυτόν τον πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας 60 τ.μ. για μια μικρή οφειλή, που είχε προγραμματίσει η Alpha Bank, τον αφιερώνουμε στους ψεύτες Τσίπρα, Τσακαλώτο και Κοντονή, που διακηρύσσουν χωρίς αιδώ ότι δεν πλειστηριάζονται πρώτες κατοικίες κάτω των 300 χιλ. ευρώ».

Καταλήγοντας στη δήλωση του εκτίμησε ότι η κυβέρνηση δεν θα αποχωρήσει αλλά θα ανατραπεί – «και θα ανατραπεί από τα κάτω, από τους κοινωνικούς αγώνες και πρώτα απ’ όλα από το κίνημα κατά των πλειστηριασμών, το οποίο είναι ο νέος πρωταγωνιστής στην πολιτική και κοινωνική ζωή της χώρας μας και μια αυθεντική αντιπολίτευση στην κυβέρνηση» εκτίμησε ο Παναγιώτης Λαφαζανης

in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024