Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Υπό έλεγχο η πυρκαγιά σε εργοστάσιο στη Θεσσαλονίκη

Υπό έλεγχο η πυρκαγιά σε εργοστάσιο στη Θεσσαλονίκη

Υπό έλεγχο έχει τεθεί η μεγάλη πυρκαγιά που εκδηλώθηκε τα ξημερώματα σε εργοστάσιο πλαστικών υλών και χάρτου στη Βιομηχανική Περιοχή (ΒΙΠΕ) Σίνδου της Θεσσαλονίκης. Ύστερα από ολονύκτια μάχη με τις φλόγες, οι πυροσβεστικές δυνάμεις, 30 πυροσβέστες με 11 οχήματα, κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά. Αυτή την ώρα βρίσκονται στα στάδιο της αποκαθάρσης, προκειμένου να γίνει πρώτη εκτίμηση των ζημιών, που φαίνεται πως είναι εκτεταμένες.

Υπό έλεγχο έχει τεθεί η μεγάλη πυρκαγιά που εκδηλώθηκε τα ξημερώματα σε εργοστάσιο πλαστικών υλών και χάρτου στη Βιομηχανική Περιοχή (ΒΙΠΕ) Σίνδου της Θεσσαλονίκης.

Ύστερα από ολονύκτια μάχη με τις φλόγες, οι πυροσβεστικές δυνάμεις, 30 πυροσβέστες με 11 οχήματα, κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά. Αυτή την ώρα βρίσκονται στα στάδιο της αποκαθάρσης, προκειμένου να γίνει πρώτη εκτίμηση των ζημιών, που φαίνεται πως είναι εκτεταμένες.

«Το έργο της κατάσβεσης ήταν ιδιαιτέρως δυσχερές, καθώς καίγονταν πλαστικά και χαρτί. Η πυρκαγιά έφευγε γρήγορα λόγω της καύσης των εύφλεκτων υλικών», ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας νομού Θεσσαλονίκης, Δημήτρης Τσατσούλας. Οι πυροσβέστες πάλευαν επί ώρες προκειμένου η φωτιά να μην επεκταθεί σε παρακείμενα εργοστάσια. Στο κτήριο που είναι αλουμινοκατασκευή και εκτείνεται σε χώρο 3.500 μέτρων συστεγάζονταν τρεις επιχειρήσεις.

«Στην επιχείρηση πλαστικών υλών η καταστροφή είναι σχεδόν ολοσχερής, έχει καταρρεύσει μεγάλο μέρος της στέγης ενώ άλλη μία από τις εταιρείες έχει υποστεί εκτεταμένες υλικές ζημιές» επισήμανε ο αρχιπύραρχος Δημήτρης Τσατσούλας.

Το ανακριτικό τμήμα του Πυροσβεστικού Σώματος θα διερευνήσει τα αίτια της μεγάλης φωτιάς στη ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου.

in.gr

Sports in

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο το μεγαλύτερο ταλέντο της Παρί

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο συνεργασίας ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024