Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ουζουνίδης: «Αποφασίστε άμεσα αν θέλετε να φύγετε ή να μείνετε»

Ουζουνίδης: «Αποφασίστε άμεσα αν θέλετε να φύγετε ή να μείνετε»

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού πραγματοποίησαν την Τετάρτη την πρώτη τους προπόνηση μετά την άδεια που είχαν τις μέρες των Χριστουγέννων και το κλίμα δεν ήταν καλό, λόγω της προσφυγής που κατέθεσε ο Χουλτ αλλά και της αποχώρησης του Σιλά. «Πρέπει ν’ αποφασίσετε τι θέλετε να κάνετε. Αν θα μείνετε ή θα φύγετε από την ομάδα. Το σίγουρο λοιπόν είναι πως πρέπει να πάρετε άμεσα μιαν απόφαση και να με ενημερώσετε» τους είπε χαρακτηριστικά ο Ουζουνίδης.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού πραγματοποίησαν την Τετάρτη την πρώτη τους προπόνηση μετά την άδεια που είχαν τις μέρες των Χριστουγέννων και το κλίμα δεν ήταν καλό, λόγω της προσφυγής που κατέθεσε ο Χουλτ αλλά και της αποχώρησης του Σιλά.

Ο προπονητής των πράσινων, Μαρίνος Ουζουνίδης έχει στηρίξει τους παίκτες του από το ξεκίνημα της σεζόν, αναγνωρίζοντας τις υποχωρήσεις που έχουν κάνει οι περισσότεροι για τα χρήματα που τους οφείλονται. Ωστόσο ο έμπειρος τεχνικός μίλησε στους παίκτες του και φρόντισε να στείλει ένα ξεκάθαρο μήνυμα ενόψει του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος.

«Πρέπει ν’ αποφασίσετε τι θέλετε να κάνετε. Αν θα μείνετε ή θα φύγετε από την ομάδα. Το σίγουρο λοιπόν είναι πως πρέπει να πάρετε άμεσα μιαν απόφαση και να με ενημερώσετε. Θέλω να ξέρω άμεσα τις αποφάσεις σας για να δούμε πως θα συνεχίσουμε τη χρονιά», είπε χαρακτηριστικά ο προπονητής του Παναθηναϊκού.

in.gr

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024