Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σπυράκη: Σημαντική η διασφάλιση των θέσεων εργασίας στη ΣΕΚΑΠ

Σπυράκη: Σημαντική η διασφάλιση των θέσεων εργασίας στη ΣΕΚΑΠ

«H διασφάλιση των θέσεων εργασίας και της λειτουργίας της εταιρείας είναι για τη ΝΔ μια πολύ σημαντική υπόθεση» υπογράμμισε η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος.

Πολύ σημαντική υπόθεση χαρακτήρισε τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας και τη λειτουργία της εταιρείας ΣΕΚΑΠ η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Σπυράκη.

«H διασφάλιση των θέσεων εργασίας και της λειτουργίας της εταιρείας είναι για τη Νέα Δημοκρατία μια πολύ σημαντική υπόθεση» τόνισε η κ. Σπυράκη σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Ράδιο Παρατηρητής 94FM» για το θέμα της ΣΕΚΑΠ, επισημαίνοντας πως η Νέα Δημοκρατία έχει σαφώς τοποθετηθεί και στη Βουλή τασσόμενη εναντίον της διαγραφής του προστίμου.

Η εκπρόσωπος της ΝΔ δήλωσε πως η αξιωματική αντιπολίτευσης προτείνει να έρθει η εταιρεία σε επαφή με τις Αρχές ώστε να καταστεί δυνατή η τμηματική καταβολή του προστίμου. «Με αυτόν τον τρόπο, η εταιρεία θα διατηρηθεί ζωντανή και οι εργαζόμενοι θα παραμείνουν στην εργασία τους, οι τοπικοί παραγωγοί από την περιοχή (Ροδόπη, Ξάνθη, κ.λπ.) θα μπορούν να δίνουν στην εταιρεία ένα μέρος της παραγωγής τους, ενώ και το δημόσιο συμφέρον δεν θα θιγεί, διότι τελικά το πρόστιμο θα εισπραχθεί και δεν θα διαγραφεί έστω και σε βάθος χρόνου» σημείωσε.

«Η διαγραφή ενός προστίμου, πέρα από τη βλάβη που προκαλεί στο εθνικό συμφέρον, εγείρει και ζητήματα εμμέσων κρατικών ενισχύσεων. Η Ε.Ε. απαγορεύει να ενισχύεται μια εταιρεία έναντι μιας άλλης που δραστηριοποιείται στον ίδιο κλάδο» τόνισε χαρακτηριστικά η κ. Σπυράκη.

in.gr

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024