Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τα κορίτσια υποδέχονται το νέο χρόνο με φορέματα …disco balls

Τα κορίτσια υποδέχονται το νέο χρόνο με φορέματα …disco balls

...

Παγιέτες, κρύσταλλα και στρας
δημιουργούν σκηνικό 80’s και «Studio 54»

Οι ψηλές μπότες του οίκου Saint Laurent, γεμάτες χιλιάδες μικρά κρύσταλλα Swarovski είναι το απόλυτο «αντικείμενο» της μόδας. Εντυπωσιακές, sexy, ίσως υπερβολικές, σίγουρα όμως μοναδικές. Οι συγκεκριμένες μπότες φορέθηκαν από top models, όπως η Κένταλ Τζέννερ, η Τζίτζι Χαντίντ, η Κάρλι Κλος.

Εκείνη όμως που αποθέωσε κυριολεκτικά το κρυστάλλινο αυτό εκθαμβωτικό «δημιούργημα», ήταν η Ριάννα. Η super star της διεθνούς μουσικής σκηνής, φόρεσε τις μπότες αυτές με μίνι φορέματα αλλά και τζιν παντελόνια, τραβώντας όλα τα βλέμματα πάνω της.

Η πολύ νεαρή Λίλι Ρόουζ-Ντεπ, κόρη του big star Τζόνι Ντεπ και της Βανέσσας Παραντί, η νέα μούσα του «πολύ» Καρλ Λάγκερφελντ, δεν θα μπορούσε παρά να επιλέξει τις glitter boots του ιστορικού Γαλλικού οίκου Chanel. Οι glitter boots, φθάνουν μέχρι το γόνατο ή σταματούν ακριβώς στον αστράγαλο. Κρύσταλλα Swarovski, glitter και λαμπερές κλωστές. Φορέματα από κρύσταλλα, κρόσσια, που δημιουργούν σκηνικό …Moulin Rouge, όταν η γυναίκα κινείται κάτω από τα φώτα αλλά και πολλές-πολλές παγιέτες.

Τα φορέματα και τα υπόλοιπα outfits, το βράδυ της υποδοχής του νέου έτους, πρέπει να μοιάζουν με disco balls. Οι τεράστιες μπάλες με τα ασημένια κρύσταλλα και τις παγιέτες, που «στριφογυρίζουν», χαρίζοντας εκατοντάδες λαμπερές «αχτίδες» στις πίστες των disco, δίνουν έμπνευση στα σύνολα της γιορτής. Ίσως ποτέ τα τελευταία χρόνια, η μόδα δεν «εμπνεύστηκε» τόσο πολύ από την δεκαετία του ’80. Η Κέητ Μος ήταν αυτή, η οποία ακολούθησε μέσα από επαγγελματικές φωτογραφήσεις αλλά και τις προσωπικές της εξόδους, το βραδινό ντύσιμο σε στυλ disco ball.

Οι διάσημοι σχεδιαστές και οι fashion editors των μεγάλων περιοδικών επιμένουν: Φορέστε περισσότερες sequins (παγιέτες). Για περισσότερο fun!

Το ταξίδι της παγιέτας στα top clubs του πλανήτη

Τι θα φορέσουν λοιπόν τα κορίτσια που θέλουν να απολαύσουν την ξεχωριστή βραδιά υποδοχής του καινούργιου χρόνου; Σίγουρα outfits, μπότες, παπούτσια, αξεσουάρ με ασημένιες, χρυσές, κόκκινες, μπλε ελεκτρίκ και σμαραγδί παγιέτες. Τα ρούχα συνοδεύονται από κρυσταλλιζέ παπούτσια, μπότες και μικρά τσαντάκια, που θυμίζουν έργα τέχνης. Πρόκειται για γυναίκες-κινητές disco balls.

Ποια είναι όμως τα ωραιότερα ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ της σεζόν, κατασκευασμένα από κρύσταλλα, στρας και παγιέτες; Οι top designers έχουν σχεδιάσει τα ωραιότερα για εσάς. Υπάρχει όμως μια λεπτομέρεια που πρέπει οπωσδήποτε να προσέξετε. Προτιμήστε κάτι πιο «απλό», αν οι παγιέτες και κρύσταλλα που «κοσμούν» το φόρεμά σας δεν είναι καλής ποιότητας.

Το αποτέλεσμα σίγουρα δεν θα είναι το επιθυμητό. Ακόμα και αυτός ο Τραβόλτα, το «λαϊκό αγόρι» με τα λευκά παντελόνια-καμπάνα, πρωταγωνιστής του «Πυρετός το Σαββατόβραδο», θα μπορούσε να ξεχωρίσει την παγιέτα που ίσως θα ήταν καλύτερα να αποτελέσει κέντημα στις άκρες μιας… πετσέτας στην κουζίνα! Τα πλέον επιθυμητά ρούχα με παγιέτες για την πιο φαντασμαγορική νύχτα του χρόνου, είναι εδώ. Το στυλ θυμίζει την παλιά, λαοφιλή disco “Barbarella” ή το “Studio 54” της Νέας Υόρκης, που έγραψε ιστορία. Τα sexy girls της εποχής μας συνωστίζονται τώρα στο private club “BOOM-BOOM”, αγαπημένο του Σταύρου Νιάρχου junior.

Με την υπογραφή Givenchy, το ωραιότερο κοστούμι της χρονιάς. Ένα κατακόκκινο παντελόνι και μακριά ζακέτα από παγιέτες. Βαθύ μπορντό για το παγιετέ φόρεμα του Valentino. Το απόλυτο φόρεμα του disco ball σχεδίασε ο οίκος Emilio Pucci. Εξ ολοκλήρου από ασημένια παγιέτα. Μακρύ, απλά συγκλονιστικό.

Από τον Tom Ford στον Dior και τον Balmain

Ο Tom Ford δημιούργησε μίνι κολλητό φόρεμα, το οποίο ξεκινάει στο μπούστο με ροζ παγιέτες και καταλήγει σε σκούρο μωβ.

  • Το brand Miu-Miu παρουσίασε φόρεμα με παγιέτες, κρύσταλλα και κεντήματα που μοιάζει με μικρό έργο τέχνης.
  • Ο οίκος Gucci προτίμησε να τοποθετήσει κόκκινες, τυρκουάζ, πράσινες, κίτρινες και ασημένιες παγιέτες, όπως επίσης και ένα τεράστιο αστραφτερό λουλούδι, πάνω σε πράσινο βελούδο.
  • Ασημένιο παγιετέ φόρεμα, με ψηλό λαιμό από την Emilia Wickstead.
  • Ο οίκος Versace εμπνεύστηκε ολόσωμη φόρμα με πράσινες και κίτρινες παγιέτες. Τοποθέτησε πάνω στο λαμπερό υλικό εξώφυλλα της “Vogue”, επίσης από παγιέτες.
  • Ο Dior τα «σπάει» με μίνι φόρεμα από ασημένιες παγιέτες και ψηλές ασορτί μπότες από πλατίνα.
  • Ο Dries Van Noten θέλησε να «χαρίσει» τα χρώματα του χρυσού και της κανέλας στο παγιετέ στενό μίντι φόρεμά του.
  • Ρίγες και παγιέτες για τις ασημένιες εκθαμβωτικές μπλούζες του Balmain.
  • Ασημένιες παγιέτες στα t-shirts και κρόσσια με κρύσταλλα και παγιέτες για τον Paco Rabanne.
  • Ο οίκος Bottega Veneta, πιο μινιμαλιστικός πάντα, τοποθέτησε ίσως για πρώτη φορά τόσες παγιέτες στα βραδινά του. Κρύσταλλα και παγιέτες πάνω σε βελούδινη λαδί φόρμα, αλλά και γαλάζια παγιετέ ζυπ-κυλότ που συνδυάζει όμως με μινιμαλιστικού ύφους ιβουάρ μαντό.
  • Μωβ μακρύ φόρεμα από παγιέτες με βαθύ ντεκολτέ και από τον Salvatore Ferragamo.

    Κοσμήματα, μποτίνια της Σταχτοπούτας και…ακουστικά από παγιέτες

    • Τα μπιζού των οίκων De Grisogono, Cartier, Boucheron, Tiffany, David Webb, Harry Winston και του top τώρα Samer Halimeh είναι γεμάτα με λευκά διαμάντια. Απλά για να ταιριάζουν με τις παγιέτες. Τα πιο οικονομικά brands χρησιμοποιούν λευκά κρύσταλλα και στρας.
    • Ο οίκος Saint Laurent επιμένει στο 80’s style με cat eye γυαλιά, γεμάτα λευκά κρύσταλλα.
    • Ο οίκος παπουτσιών Jimmy Choo δημιούργησε τα μποτίνια της «Σταχτοπούτας», τα οποία τοποθέτησε σε τεράστιες disco balls.
    • Βραδινά τσαντάκια γεμάτα κρύσταλλα από το brand Roger Vivier. Αυτά όμως που κλέβουν κυριολεκτικά ματιές, είναι τα ακουστικά Dolce & Gabbana. Γεμάτα κρύσταλλα και λευκή γούνα.

    HAPPY NEW YEAR!

    in.gr

    Sports in

    Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη με ΑΕΚ – Να επισκεφτούμε ξανά αυτό το γήπεδο»

    Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο εκτός από τη νίκη ενώ υπογράμμισε με... νόημα πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επισκεφτούν ξανά την «Opap Arena».

    Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

    in.gr | Ταυτότητα

    Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

    Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

    Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

    Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

    Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

    ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

    Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

    Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024