Σε επιφυλακή η περιφέρεια Αττικής για την κακοκαιρία
Σε επιφυλακή βρίσκονται οι υπάλληλοι της περιφέρειας Αττικής ενόψει και του νέου κύματος κακοκαιρίας.
Σε επιφυλακή βρίσκονται οι υπάλληλοι της περιφέρειας Αττικής ενόψει και του νέου κύματος κακοκαιρίας.
Για τρίτη ημέρα τα μηχανήματα της περιφέρειας επιχείρησαν ώστε όλοι οι δρόμοι στην Αττική όπου υπήρξαν χιονοπτώσεις – όπως σε Κάζα, Μαλακάσα, Καπανδρίτι και Πάρνηθα – να παραμείνουν ανοικτοί.
Παρά την ύφεση των καιρικών φαινομένων, ήδη είναι σε επιφυλακή άλλα 8 αποχιονιστικά μηχανήματα έτσι ώστε να επιχειρήσουν άμεσα στον άξονα Μαλακάσας – παράπλευρο δίκτυο Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας – Λ. Κηφισίας, εφόσον απαιτηθεί.
Επειδή σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας αναμένεται νέο κύμα κακοκαιρίας, όλα τα μηχανήματα της περιφέρειας Αττικής θα παραμείνουν στη θέση τους και οι υπάλληλοι σε επιφυλακή.
in.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ευλογιά προβάτων: Τα ποσά και οι δικαιούχοι των αγροτικών αποζημιώσεων για το χαμένο εισόδημα
- «Οι εθελοντές είναι συχνά οι πρώτοι που δρουν σε στιγμές κρίσεων»
- H Κυπριακή Ομοσπονδία καλεί τον Ολυμπιακό να παίξει στη Λεμεσσό αντί για το ΣΕΦ
- Θρήνος στην κηδεία του 24χρονου που σκοτώθηκε στο τροχαίο στη Λούτσα
- «Φως στο Τούνελ»: Αποκαλυπτικά στοιχεία για δύο σκοτεινές υποθέσεις
- «Φαίνεται τόσο υπέροχος» – Ο Τζακ Νίκολσον σε σπάνια φωτογραφία με τα παιδιά του (και σε τρελή φόρμα)