Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κιλιντσάρογλου: Το 2019 θα πάρω τα νησιά που κατέχει παράνομα η Ελλάδα

Κιλιντσάρογλου: Το 2019 θα πάρω τα νησιά που κατέχει παράνομα η Ελλάδα

Νέες αναφορές στα 18 νησιά που όπως υποστηρίζει κατέχει παράνομα από την Τουρκία η Ελλάδα έκανε ο επικεφαλής της τουρκικής αξιωματικής αντιπολίτευσης, υποστηρίζοντας πως θα τα πάρει, όπως έγινε παλαιότερα με την Κύπρο.

Την επιθετική του πολιτική προς την Ελλάδα, αλλά και προς τον τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν συνέχισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Τουρκία, Κεμάλ Κιλιντσάρογλου, λέγοντας πως το 2019 να πάρει τα 18 νησιά που κατέχει παράνομα η χώρα μας.

Όπως είπε ο κ. Κιλιντσάρογλου «η Ελλάδα έχει καταλάβει 18 νησιά του Αιγαίου, συν μία βραχονησίδα. Ο Έλληνας υπουργός Άμυνας μου απάντησε »Έλα και πάρ’ τα» (μολών λαβέ). Θα έρθω το 2019 και θα πάρω όλα αυτά τα νησιά».

Στη συνέχεια, ο αρχηγός της τουρκικής αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρθηκε και στον τρόπο με τον οποίο θα πάρει πίσω τα νησιά, λέγοντας: «Αυτά τα έλεγαν μία περίοδο και για την Κύπρο. »Μολών λαβέ». Και ο αείμνηστος Ετζεβίτ τι έκανε; Πήγε και την πήρε».

Από τα «πυρά» του Κεμάλ Κιλιντσάρογλου δεν γλίτωσε ούτε ο πρόεδρος Ερντογάν, καθώς ανέφερε πως «από το φόβο του ούτε μια απάντηση δεν μπορεί να δώσει». «Πού είναι ότι είσαι ηγέτης του κόσμου;» αναρωτήθηκε για τον πρόεδρο της Τουρκίας.

in.gr

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024