Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τραγωδία στην Ξάνθη: Σκότωσε την κόρη του και κρεμάστηκε

Τραγωδία στην Ξάνθη: Σκότωσε την κόρη του και κρεμάστηκε

Απίστευτη οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής, στη Σμίνθη της ορεινής Ξάνθης, όταν 49χρονος πατέρας πέντε παιδιών, σκότωσε την 18χρονη κόρη του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Απίστευτη οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής, στο πομακικό χωριό Σμίνθη της ορεινής Ξάνθης, όταν 49χρονος, πατέρας πέντε παιδιών, σκότωσε την 18χρονη κόρη του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Συγκεκριμένα, το 18χρονο κορίτσι βρέθηκε νεκρό στο σπίτι του, ενώ ο 49χρονος πατέρας της, μέλος της μειονότητας, βρέθηκε κρεμασμένος σε παρακείμενη δασική έκταση με τα χέρια του ματωμένα.

Ο πατέρας, που φέρεται να είχε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, αφού σκότωσε την κόρη του έβαλε τέλος στη ζωή του, σύμφωνα με το xanthi2.gr. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ο 49χρονος νοσηλευόταν στην ψυχιατρική κλινική Αλεξανδρούπολης απ’ όπου βγήκε με τριήμερη άδεια.

Δίπλα στο σημείο όπου βρέθηκε κρεμασμένος άφησε σημείωμα όπου εξηγεί ότι το έκανε ο ίδιος, επειδή η κόρη του διατηρούσε σχέση με νεαρό που ο ίδιος δεν ενέκρινε.

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως αστυνομικές δυνάμεις που ερευνούν τις συνθήκες του περιστατικού και αναζητούν το φονικό όπλο.

Ο ιατροδικαστής Νίκος Κιφνίδης που εξέτασε τις δύο σωρούς, σε δήλωσή του στο xanthi2.gr αναφέρει ότι διαπίστωσε σοβαρές κακώσεις στο κεφάλι και την τραχηλική χώρα της κοπέλας που προκλήθηκαν πιθανότατα από μαχαίρι. Όπως σημειώνει ήταν ένας βίαιος και όχι αιφνίδιος θάνατος. Περισότερα στοιχεία για τις ακριβείς συνθήκες θανάτου θα υπάρξουν μετά τη νεκροτομή που θα γίνει αύριο, όπως αναφέρει.

Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται οι 4 αδελφές της κοπέλας, στις οποίες παρέχεται ψυχολογική υποστήριξη. Η μητέρα τους έχει πεθάνει αρκετά χρόνια πριν ενώ η άτυχη 18χρονη ήταν η μικρότερη και μόνη ανύπαντρη από τις αδερφές.

Ο οικισμός έχει συνταραχθεί από το περιστατικό.

in.gr

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024