Επίθεση στο κελί του δέχθηκε ο Νίκος Μαζιώτης το βράδυ της Πέμπτης από 10 κρατούμενους. Αυτή την ώρα νοσηλεύεται με πολλά τραύματα στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού.
Επίθεση στο κελί του δέχθηκε ο Νίκος Μαζιώτης το βράδυ της Πέμπτης από 10 κρατούμενους. Αυτή την ώρα νοσηλεύεται με πολλά τραύματα στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού.
Όπως αναφέρεται σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου ο Μαζιώτης δέθηκε χτυπήματα από δύο με τρία άτομα ενώ οι υπόλοιποι παρακολουθούσαν το περιστατικό. Τα τραύματα επικεντρώθηκαν κυρίως στο κεφάλι, τα πλευρά, ενώ δέχθηκε μαχαιριά και στην κοιλιακή χώρα. «Παρά την άνανδρη επίθεση που δέχτηκε από περίπου 10 κρατούμενους και την σωματική καταπόνηση από τις 36 ημέρες απεργία πείνας, προέβαλε ισχυρή αντίσταση» αναφέρει η ανακοίνωση.
«Η στοχευμένη δολοφονική επίθεση εναντίων του συντρόφου, δεν ολοκληρώθηκε γιατί παρενέβησαν Κούρδοι και Τούρκοι κρατούμενοι οι οποίοι αμέσως ενημέρωσαν και τον αλληλέγγυο κόσμο εκτός των τειχών της φυλακής σχετικά με την επίθεση. Ο Ν. Μαζιώτης νοσηλεύεται με πολλά τραύματα στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού και περιμένουμε νεώτερα για την κατάσταση της υγείας του» καταλήγει το κείμενο της ιστοσελίδας.
Τι δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας για τα αποτελέσματα στις Πανελλαδικές - Από τις 150 θέσεις στη Σχολή Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου καλύφθηκαν μόνο τέσσερις
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής