Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Infiniti Concept: Μια νέα σχεδιαστική εποχή

Infiniti Concept: Μια νέα σχεδιαστική εποχή

Το πρωτότυπο μοντέλο της ιαπωνικής φίρμας θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του στο Detroit, λειτουργώντας ως η «εισαγωγή» στη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της Infiniti.

H ιαπωνική φίρμα προσφέρει ένα πρώτο δείγμα γραφής του νέου concept car το οποίo θα παρουσιάσει στην προσεχή έκθεση του Detroit και το οποίο σύμφωνα με τις πρώτες συστάσεις θα συστήσει το νέο σχεδιαστικό κώδικα όπου θα υπακούσουν όλα τα μοντέλα της Infiniti στο μέλλον.

«Το νέο concept car θα μεταφέρει την παραδοσιακή αρχιτεκτονική των τετράθυρων μοντέλων σε ένα νέο επίπεδο εξέλιξης. Θα σηματοδοτήσει μια στροφή προς ευφυέστερης αρχιτεκτονικής, πιο compact και λιγότερο παρεμβατικούς κινητήρες. Καταφέραμε να δημιουργήσουμε μια εναλλακτική ρέουσα και πιο ελκυστική φόρμα. Με την ευρύχωρη καμπίνα επιβατών, τις αρμονικές αναλογίες του και το μυώδες παράστημα το concept car εγκαινιάζει μια νέα εποχή για τα μοντέλα της Infiniti η οποία υπόσχεται και μια πιο συμμετοχική οδηγική εμπειρία», αναφέρει χαρακτηριστικά για το νέο, ακόμα ανώνυμο πρωτότυπο, ο επικεφαλής σχεδιασμού του Karim Habib.

Αυτό που επίσης αξίζει να σημειωθεί είναι ότι ανεξαρτήτως του χαρακτήρα του concept ως εισαγωγικού κεφαλαίου στο νέο σχεδιαστικό κώδικα του πολυτελούς σκέλους της Nissan, ουσιαστικά αποτελεί και προπομπό ενός νέου τετράθυρου μοντέλου το οποίο θα προστεθεί στην γκάμα της Infiniti μέσα στα επόμενα χρόνια, παίρνοντας μια θέση στην κορυφή της τετράτροχης τροφική πυραμίδας και πάνω από το Q70 το οποίο επί του παρόντος αποτελεί την κορυφαία τετράθυρη πρόταση της ιαπωνικής φίρμας.

auto.in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024