Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ανάληψη ευθύνης για τις επιθέσεις σε TV 100 και ΕΣΗΕΜ-Θ

Ανάληψη ευθύνης για τις επιθέσεις σε TV 100 και ΕΣΗΕΜ-Θ

Την ευθύνη για τις επιθέσεις στην TV100 και τον FM100 καθώς και στα γραφεία της ΕΣΗΕΜ-Θ ανέλαβε η ομάδα «Μειοψηφίες Μητροπολιτικών Επιθέσεων».

Την ευθύνη για τις επιθέσεις στην TV100 και τον FM100 καθώς και στα γραφεία της ΕΣΗΕΜ-Θ ανέλαβε η ομάδα «Μειοψηφίες Μητροπολιτικών Επιθέσεων».

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους, η οποία δημοσιεύθηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, «μέσα από τα δελτία των 8 μιλάει το κράτος και οι κατασταλτικοί μηχανισμοί του».

«Αντιλαμβανόμενοι τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης ως ένα ακόμη εργαλείο της εξουσίας το οποίο παίζει κεντρικό ρόλο στη διαμόρφωση της σύγχρονης αλλοτριωμένης κοινωνίας, ως ένα ακόμη μέσο στα χέρια του κράτους με στόχο την εντατικοποίηση της καταστολής, στοχοποιήσαμε και επιτεθήκαμε με σφυριά και μπογιές στις εγκαταστάσεις των σταθμών TV100 και FM100 σπάζοντας τα οχήματα στο πάρκινγκ τους, το απόγευμα της Τετάρτης 20/12, ενώ, το πρωί της Πέμπτης 21/12 εισβάλαμε στα γραφεία της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης καταστρέφοντας υλικοτεχνικό εξοπλισμό», αναφέρουν.

Ακόμη, στο κείμενο ανάληψης ευθύνης τονίζουν πως «δεν μας εκπλήσσει το γεγονός πως τα ΜΜΕ επινόησαν και διατύπωσαν σειρά ψευδών εξυπνάδων, μεταξύ των οποίων και η περίπτωση του υποτιθέμενου τραυματισμού ενός εργαζομένου στο TV και FM100 από πλευράς μας. Οι ενέργειές μας περιορίστηκαν στην καταστροφή των οχημάτων των δύο σταθμών και στο βανδαλισμό της εισόδου».

in.gr

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024