Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Ατλέτικο κατήγγειλε την «Μπάρτσα» για παράνομη προσέγγιση του Γκριζμάν

Η Ατλέτικο κατήγγειλε την «Μπάρτσα» για παράνομη προσέγγιση του Γκριζμάν

Καταγγελία στη FIFA κατά της Μπαρτσελόνα έκανε η Ατλέτικο Μαδρίτης, την οποία κατηγορεί ότι προσέγγισε παράνομα τον ποδοσφαιριστή της, Αντουάν Γκριζμάν, με στόχο την μεταγραφή του. Τα ισπανικά ΜΜΕ έγραψαν ότι, σύμφωνα με τον διευθυντή της Μπαρτσελόνα, Γκιγέρμο Αμόρ, ο πρόεδρος των Καταλανών, Γιόσεπ Μαρία Μπαρτομέου, έχει ήδη προχωρήσει σε συζητήσεις με την οικογένεια του Γάλλου επιθετικού για το ενδεχόμενο μετακίνησής του.

Καταγγελία στη FIFA κατά της Μπαρτσελόνα έκανε η Ατλέτικο Μαδρίτης, την οποία κατηγορεί ότι προσέγγισε παράνομα τον ποδοσφαιριστή της, Αντουάν Γκριζμάν, με στόχο την μεταγραφή του.

Τα ισπανικά ΜΜΕ έγραψαν ότι, σύμφωνα με τον διευθυντή της Μπαρτσελόνα, Γκιγέρμο Αμόρ, ο πρόεδρος των Καταλανών, Γιόσεπ Μαρία Μπαρτομέου, έχει ήδη προχωρήσει σε συζητήσεις με την οικογένεια του Γάλλου επιθετικού για το ενδεχόμενο μετακίνησής του.

«Η Ατλέτικο Μαδρίτης υπέβαλε καταγγελία κατά της Μπαρτσελόνα για επανειλημμένες επαφές μεταξύ της διοίκησής της, του ποδοσφαιριστή και της οικογένειάς του. Ο Γκριζμάν δεσμεύεται με μακροχρόνιο συμβόλαιο συνεργασίας και αυτό δεν επιτρέπεται.

Ο σύλλογός μας επίσης εκτιμά ότι αυτό μπορεί να επηρεάσει και την διοργάνωση του ισπανικού πρωταθλήματος, στο οποίο μέχρι στιγμής η Μπαρτσελόνα είναι πρώτη και η Ατλέτικο δεύτερη» δήλωσε στέλεχος του συλλόγου της Μαδρίτης.

Η Μπαρτσελόνα δεν σχολίασε την καταγγελία της Ατλέτικο, ενώ από την FIFA επιβεβαιώθηκε η καταγγελία της Ατλέτικο, αλλά ακόμη δεν έχει ανακοινώσει κάτι σχετικό.

Ο 26χρονος Γκριζμάν υπέγραψε τον Ιούνιο νέο συμβόλαιο με την Ατλέτικο, το οποίο έχει ισχύ μέχρι το 2022 και με ρήτρα αποδέσμευσης που ανέρχεται σε 100 εκατομμύρια ευρώ.

in.gr

Sports in

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 95-79: Ξέσπασε και ισοφάρισε σε 1-1

Ο Παναθηναϊκός πάτησε… γκάζι μετά το πρώτο δεκάλεπτο και επικράτησε με 95-79 της Μακάμπι, με τους Πράσινους να ισοφαρίζουν σε 1-1 τη σειρά των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024