Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Φτωχότερο το μπάσκετ: Έφυγε από τη ζωή ο Τάσσος Στεφάνου

Φτωχότερο το μπάσκετ: Έφυγε από τη ζωή ο Τάσσος Στεφάνου

Φτωχότερο είναί από σήμερα, Τρίτη, το ελληνικό μπάσκετ, αφού έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 72 ετών, ο Τάσσος Στεφάνου, ένας από τους πιστούς υπηρέτες του Παναθηναϊκού. Ο Τάσος Στεφάνου είχε υποστεί εγκεφαλικό πριν από δύο μήνες και η κατάσταση της υγείας του ήταν επιβαρυμένη, όμως ποτέ δεν εγκατέλειψε την αγαπημένη του ομάδα στην οποία υπήρξε για πολλά χρόνια παράγοντας, ενώ διατέλεσε για αρκετά χρόνια και γενικός διευθυντής της πράσινης ΚΑΕ.

Φτωχότερο είναί από σήμερα, Τρίτη, το ελληνικό μπάσκετ, αφού έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 72 ετών, ο Τάσσος Στεφάνου, ένας από τους πιστούς υπηρέτες του Παναθηναϊκού.

Ο Τάσσος Στεφάνου είχε υποστεί εγκεφαλικό πριν από δύο μήνες και η κατάσταση της υγείας του ήταν επιβαρυμένη, όμως ποτέ δεν εγκατέλειψε την αγαπημένη του ομάδα στην οποία υπήρξε για πολλά χρόνια παράγοντας, ενώ διατέλεσε για αρκετά χρόνια και γενικός διευθυντής της πράσινης ΚΑΕ.

Ο Τάσσος Στεφάνου βρισκόταν στην ομάδα από το 1957 αρχικά ως αθλητής και εν συνεχεία ως παράγοντας, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως είναι εκείνος που έδωσε το όνομα «Τάφος του Ινδού» στο κλειστό γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός

Μάλιστα ανακοίνωση για τον θάνατο του εξέδωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός, με τους «ερυθρόλευκους» να τονίζουν ότι το κενό που αφήνει είναι δυσαναπλήρωτο.

Αναλυτικά:
«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Τάσσου Στεφάνου και του Παναθηναϊκού για την απώλεια του αγαπημένου τους προσώπου.

Ο Τάσσος Στεφάνου υπήρξε ένας εργάτης του μπάσκετ και το κενό που αφήνει είναι δυσαναπλήρωτο».

in.gr

Sports in

Με Φουντούλη και Γεννηδουνιά συνεχίζει να γράφει ιστορία

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στο Final 4 μετά από πέντε χρόνια και ήδη κάνει όνειρα για την ανάδειξη του σε πρωταθλητή Ευρώπης για τρίτη φορά μετά το 2002 και το 2018.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024