Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χωρίς λύση το ζήτημα των ανασφάλιστων οχημάτων

Χωρίς λύση το ζήτημα των ανασφάλιστων οχημάτων

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθήνας καταγγέλλει την κυβέρνηση για το χειρισμό του θέματος των ανασφάλιστων οχημάτων, τα οποία όπως τονίζει κυκλοφορούν ανεμπόδιστα στους δρόμους.

Τους χειρισμούς της κυβέρνησης στο ζήτημα των ανασφάλιστων οχημάτων καταγγέλλει το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθήνας, σημειώνοντας πως το 2017 εκπνέει χωρίς να έχει βρεθεί λύση.

«Οι ευθύνες της κυβέρνησης διογκώνονται επικίνδυνα» τονίζει ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αθήνας, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, σημειώνοντας ότι δεν πρέπει να υπάρξει άλλη χρονοτριβή, διότι κάτι τέτοιο «δείχνει τεράστιο έλλειμμα που κάποιος ή κάποιοι οφείλουν να αναλάβουν».

Όπως αναφέρει το κ. Χατζηθεοδοσίου τα ανασφάλιστα οχήματα που κυκλοφορούν ανεμπόδιστα αυξάνονται συνθέτοντας έτσι ένα κοινωνικό και οικονομικό πρόβλημα, ενώ «ο λογαριασμός που χρεώνεται στην κυβέρνηση για την συντήρηση του προβλήματος είναι βαρύς», όπως σημειώνει ο ίδιος.

Μάλιστα, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου υπογραμμίζει πως «με αποκλειστική ευθύνη στελεχών της κυβέρνησης, δεν προχώρησαν οι διασταυρώσεις των βάσεων δεδομένων με στοιχεία κυκλοφορίας οχημάτων, διότι εντοπίστηκε -όπως ισχυρίστηκαν- κενό στην μηχανοργάνωση των υπηρεσιών που κρατούν τα στοιχεία αυτά, οπότε και προέκυπταν λάθη».

«Είναι όμως υποχρέωση των αρμοδίων να ολοκληρώσουν το μηχανογραφικό έργο, για να δοθεί ένα τέλος στα ανασφάλιστα. Υπάρχει όριο ακόμα και στην δυσκολία διεκπεραίωσης των διαδικαστικών ζητημάτων που απαιτούνται για να εντοπιστούν τα ανασφάλιστα» όπως αναφέρει πρόσθεσε ο κ. Χατζηθεοδοσίου.

Για τη νέα χρονιά που πλησιάζει, ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών σημειώνει πως «το 2018 δε μπορεί να κυλήσει με τα ανασφάλιστα ξανά στους δρόμους» προσθέτοντας ότι αποτελεί μνημονιακή υποχρέωση η επίλυση του θέματος.

«Η στήριξη από τους φορείς της αγοράς έχει, εκτιμώ, ξεπεράσει κάθε όριο, έχει εξαντληθεί και πλέον η ευθύνη ανήκει αποκλειστικά στους κυβερνητικά και θεσμικά υπευθύνους» κατέληξε ο κ. Χατζηθεοδοσίου.

in.gr

Sports in

Αυτή είναι η ενδεκάδα της Κ19 του Ολυμπιακού στον ημιτελικό με τη Ναντ

Ποιες είναι οι επιλογές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου για τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού με τη Ναντ στο Final Four του Youth League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024