Τρίτη 26 Μαϊου 2026
weather-icon 27o
Εκτός για 15-20 μέρες ο Καλάθης, «τρέχει» για Βαλένθια

Εκτός για 15-20 μέρες ο Καλάθης, «τρέχει» για Βαλένθια

Εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου 15 με 20 μέρες θα μείνει ο Νικ Καλάθης, ο οποίος τραυματίστηκε στον αγώνα του Παναθηναϊκού επί της Αρμάνι Μιλάνο την Παρασκευή. Συγκεκριμένα η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε ο ηγέτης των «πράσινων» έδειξε οίδημα στην κλείδα με το διάστημα αποθεραπείας να υπολογίζεται στις 15-20 μέρες.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του in.gr στην Google

Εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου 15 με 20 μέρες θα μείνει ο Νικ Καλάθης, ο οποίος τραυματίστηκε στον αγώνα του Παναθηναϊκού επί της Αρμάνι Μιλάνο την Παρασκευή.

Συγκεκριμένα η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε ο ηγέτης των «πράσινων» έδειξε οίδημα στην κλείδα με το διάστημα αποθεραπείας να υπολογίζεται στις 15-20 μέρες.

Αυτό σημαίνει πως ο Καλάθης θα χάσει σίγουρα τους αγώνες της Euroleague με τη Μακάμπι (19/12) και με τον Ερυθρό Αστέρα (21/12), ενώ θα κάνει αγώνα δρόμου για να ταξιδέψει στη Βαλένθια στις 28 Δεκεμβρίου για τον αγώνα του «τριφυλλιού» με τη Βαλένθια, με τις πιθανότητες να το καταφέρει να είναι ελάχιστες.

in.gr

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
0 /50
0 /2000

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθήκη του in.gr στην Google

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 26 Μαϊου 2026
Cookies