Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παρέμβαση ΠΑΜΕ στο αναπτυξιακό συνέδριο της κυβέρνησης

Παρέμβαση ΠΑΜΕ στο αναπτυξιακό συνέδριο της κυβέρνησης

Παρέμβαση πραγματοποίησαν μέλη του ΠΑΜΕ στο συνεδριακό χώρο όπου διεξάγεται το 8ο Περιφερειακό Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση, στη Δυτική Αττική.

Παρέμβαση πραγματοποίησαν μέλη του ΠΑΜΕ στο συνεδριακό χώρο όπου διεξάγεται το 8ο Περιφερειακό Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση, στη Δυτική Αττική.

Με σύνθημα «Τέρμα πια στον εμπαιγμό, ανθρώπινος δεν είναι ο καπιταλισμός» μέλη του ΠΑΜΕ διαμαρτυρήθηκαν για την διεξαγωγή του συνεδρίου και εξέφρασαν την αντίθεσή τους «στην πολιτική της κυβέρνησης», ενώ ταυτόχρονα επισήμαναν ότι «τα ταξικά σωματεία θα παραμείνουν στην πρώτη γραμμή του αγώνα ενάντια στις τακτικές ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ».

Παράλληλα στο διπλανό χώρο, παρέμβαση πραγματοποίησαν μέλη φοιτητικών και σπουδαστικών συλλόγων διαμαρτυρόμενοι για θέματα παιδείας, όπως σίτιση, στέγαση και δωρεάν σπουδές.

Παράλληλα, τα μέλη του ΠΑΜΕ απηύθυναν κάλεσμα «στις συνδικαλιστικές οργανώσεις και τους εργαζόμενους να πάρουν μέρος μαζικά στην απογευματινή συγκέντρωση που διοργανώνουν Συνδικάτα και μαζικοί φορείς της Αττικής στην Ελευσίνα, στις 6.30μ.μ. στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου (στο ύψος της πλατείας Ηρώων), ενάντια στην «αναπτυξιακή» φιέστα!».

Σε εξέλιξη η δεύτερη ημέρα του συνεδρίου

Παράλληλα, συνεχίζονται οι εργασίες του περιφερειακού-αναπτυξιακού συνεδρίου για «την ανάταξη της Δυτικής Αττικής». Συγκεκριμένα, πραγματοποιούνται δύο παράλληλα πάνελ, το πρώτο για τις πολιτικές σε Παιδεία-Αθλητισμό, το δεύτερο για Εργασιακές Σχέσεις-Αλληλέγγυα Οικονομία.

Οι εργασίες του συνεδρίου θα κορυφωθούν το απόγευμα, στο κλειστό γυμναστήριο της Ελευσίνας, με ομιλίες του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, της περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Δούρου και του δημάρχου της πόλης, Γιώργου Τσουκαλά.

in.gr

Sports in

Live streaming: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Live streaming: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε μέσω live streaming στις 19:00 την αναμέτρηση Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός για τον 3ο τελικό της Volley League Γυναικών

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024