Τέλος εποχής για γερμανικό όμιλο Sex Shop με ιστορία 71 χρόνων
Τέλος εποχής γράφτηκε για τον γερμανικό όμιλο sex shop Beate Uhse που κατέθεσε αίτηση υπαγωγής σε καθεστώς χρεοκοπίας αφού δεν κατάφερε να εξασφαλίσει χρηματοδότηση από ομάδα επενδυτών. Ξεκίνησε το 1946 από την πρώην πιλότο Μπεάτε Ούζε. Η εταιρία αναπτύχθηκε τόσο που κάποια στιγμή έφθασε να είναι η μεγαλύτερη στον κόσμο εταιρία sex shop βάσει κύκλου εργασιών. Απασχολεί περίπου 345 υπαλλήλους σε επτά χώρες.
Τέλος εποχής γράφτηκε για τον γερμανικό όμιλο sex shop Beate Uhse που κατέθεσε αίτηση υπαγωγής σε καθεστώς χρεοκοπίας αφού δεν κατάφερε να εξασφαλίσει χρηματοδότηση από ομάδα επενδυτών.
Ξεκίνησε το 1946 από την πρώην πιλότο Μπεάτε Ούζε. Η εταιρία αναπτύχθηκε τόσο που κάποια στιγμή έφθασε να είναι η μεγαλύτερη στον κόσμο εταιρία sex shop βάσει κύκλου εργασιών. Απασχολεί περίπου 345 υπαλλήλους σε επτά χώρες.
Ανακοίνωσε ότι η αίτηση χρεοκοπίας δεν αφορά τις θυγατρικές της, πράγμα που σημαίνει ότι τα καταστήματά της θα παραμείνουν ανοικτά κατά τη διαδικασία αναδιάρθρωσής της.
«Ακολουθούμε μια πορεία που είμαστε πεπεισμένοι ότι θα μας επιτρέψει να αναδιαρθρώσουμε τον όμιλο ως σύνολο», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος Μίκαελ Σπεχτ σε ανακοίνωση, προσθέτοντας ότι η εταιρία θα συνεχίσει τις συνομιλίες με τους πιστωτές και τους εν δυνάμει νέους επενδυτές.
Η Μπεάτε Ούζε άνοιξε το πρώτο της κατάστημα στη βόρεια γερμανική πόλη του Φλένσμπουργκ το 1962, το οποίο ονόμασε Institut fuer Ehehygiene, ή Ινστιτούτο Υγιεινής Γάμου.
in.gr
- Meteo: Δορυφορική εικόνα των γαλάζιων θαλάσσιων σχηματισμών στη Λευκάδα
- Το απόλυτο χάος στη Μίλαν: Γίνεται… ομάδα έως τις 16 Ιουνίου ή μπλέκει!
- Τραμπ: Χαλαρώστε κι όλα θα πάνε καλά – Το Ιράν θέλει συμφωνία και θα είναι καλή για τις ΗΠΑ
- Το αντίο του Μίλερ-ΜακΙντάιρ στον Ερυθρό Αστέρα (pic)
- Οι απόφοιτοι του 2026 ίσως χρειαστεί να αλλάξουν ρότα στην αναζήτηση εργασίας – Δύο tips για να βρείτε δουλειά
- Για να πας μακριά, πρέπει να στοχεύεις ψηλά
- Στινγκ: «Η απώλεια των χειρωνακτικών εργασιών τροφοδοτεί την τοξική αρρενωπότητα»
- Ολλανδία: Άνδρας σκοτώθηκε πηδώντας από αερόστατο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 01.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-moments-11723084-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442