Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα για το Νίκο Γκάλη

Εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα για το Νίκο Γκάλη

Τιμητική εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα για το Νίκο Γκάλη θα πραγματοποιηθεί στις 23 Δεκεμβρίου στις 18:00, στο Κλειστό Γήπεδο του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα διεξαχθεί αγώνας μπάσκετ με τη συμμετοχή κορυφαίων Ελλήνων αθλητών.

Τιμητική εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα για το Νίκο Γκάλη θα
πραγματοποιηθεί στις 23 Δεκεμβρίου στις 18:00, στο Κλειστό Γήπεδο του
Αγίου Θωμά στο Μαρούσι. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα διεξαχθεί αγώνας
μπάσκετ με τη συμμετοχή κορυφαίων Ελλήνων αθλητών.

Η εκδήλωση με τίτλο «Nick Galis hall of famous game», γίνεται με πρωτοβουλία του Προέδρου της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλη και με τη στενή συνεργασία του παλαίμαχου μπασκετμπολίστα, Δημήτρη Παπανικολάου.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα διεξαχθεί αγώνας με την ενεργό συμμετοχή κορυφαίων Ελλήνων αθλητών.

Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκινάει από σήμερα και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα προμηθευτούν ηλεκτρονικά μέσω της www.ticketmaster.gr. Κοστίζουν 10 ευρώ για τους ενήλικες και 5 ευρώ για παιδιά έως 12 ετών. Το σύνολο του ποσού θα διατεθεί στο «Χαμόγελο του Παιδιού» και στην «Κιβωτό του Κόσμου».

Ενόψει της εκδήλωσης, την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017 στις 6 το απόγευμα θα δοθεί Συνέντευξη Τύπου, στο ξενοδοχείο King George στο Σύνταγμα, από τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλη και το Δημήτρη Παπανικολάου, παρουσία του Νίκου Γκάλη.

Με αφορμή την φιλανθρωπική εκδήλωση ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης επισήμανε τα εξής:«Είναι συγκινητικό και ταυτόχρονα τιμητικό για την Τοπική Αυτοδιοίκηση ένας μύθος του αθλητικού στερεώματος να βρίσκεται κοντά μας σε μία εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα».
Ο Δημήτρης Παπανικολάου από την πλευρά του δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον κ. Πατούλη, την ΚΕΔΕ καθώς και το Δήμο Αμαρουσίου που στήριξε τη μεγάλη αυτή προσπάθεια. Πάνω απ’ όλους όμως θα ήθελα να ευχαριστήσω το μεγάλο Νίκο Γκάλη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε στη διοργάνωση αυτής της εκδήλωσης που θα έχει και έντονο φιλανθρωπικό χαρακτήρα».

ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr

Sports in

«Οριστικό deal του Ολυμπιακού με Μπαρτζώκα – Ανανεώνει μέχρι το 2027»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τα έχει βρει οριστικά με τη διοίκηση του Ολυμπιακού και θα υπογράψει συμβόλαιο τουλάχιστον μέχρι το 2027 – Θέμα χρόνου να επισημοποιηθεί η συμφωνία!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024