Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Συγκλονιστική απολογία για το έγκλημα πάθους στο κέντρο της Αθήνας

Συγκλονιστική απολογία για το έγκλημα πάθους στο κέντρο της Αθήνας

Προφυλακίστηκε μετά την απολογία της (στο στάδιο της προανάκρισης) η 27χρονη από το Μπαγκλαντές που ομολόγησε ότι σκότωσε 48χρονη Κινέζα λόγω ερωτικής αντιζηλίας. Η κατηγορούμενη ομολόγησε το έγκλημα τόσο ενώπιον των αστυνομικών αρχών όσο και ενώπιον του ανακριτή. Συγκλονιστική είναι η περιγραφή της δολοφονίας.

Προφυλακίστηκε μετά την απολογία της (στο στάδιο της προανάκρισης) η 27χρονη από το Μπαγκλαντές που ομολόγησε ότι σκότωσε 48χρονη Κινέζα λόγω ερωτικής αντιζηλίας. Η κατηγορούμενη ομολόγησε το έγκλημα τόσο ενώπιον των αστυνομικών αρχών όσο και ενώπιον του ανακριτή.

Ο συνήγορος της Γιάννης Φορτώμας, μετά το τέλος της διαδικασίας, δήλωσε: «Σήμερα ενώπιον του ανακριτή απολογήθηκε η εντολέας μου, μητέρα ενός εξάχρονου αγοριού επιδεικνύοντας ειλικρινή μεταμέλεια. Στο παρόν στάδιο δεν μπορούμε να πούμε περισσότερα, ωστόσο πιστεύω ότι υπάρχουν ελαφρυντικά.»

Από τον εισαγγελέα ζητήθηκε η κατηγορούμενη να προφυλακιστεί στον Κορυδαλλό, ώστε να μπορεί να βλέπει το παιδί της.

Στην απολογία της, σύμφωνα με πληροφορίες, υποστήριξε ότι από την περίοδο που συνδέθηκε ερωτικά με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος αντιμετώπισε σκηνές ζήλιας από το θύμα. Υποστήριξε ότι υπήρξαν περιστατικά κατά τα οποία την έβριζε και της πετούσε αντικείμενα. Για την ημέρα του φόνου υποστήριξε
ότι συνάντησε το θύμα τυχαία και εκείνη την κάλεσε στο σπίτι της για να μιλήσουν. Μόλις μπήκε μέσα αντιλήφθηκε ότι το θύμα κλείδωσε την πόρτα.

Ρώτησε «γιατί το κάνεις αυτό;» Και το θύμα της απάντησε «τώρα θα μιλήσουμε» και της επιτέθηκε. Όπως είπε, την έπιασε από τα μαλλιά και οι δυο γυναίκες άρχισαν να παλεύουν. Κάποια στιγμή της είπε ότι δεν είναι εχθρός της και αν το πρόβλημα είναι η σχέση τότε θα φύγει. Το θύμα απάντησε «ποτέ δεν θα σε αφήσει» και της όρμηξε πάλι. Την έπιασε από το λαιμό και την έριξε κάτω.

Εκείνη υποστήριξε ότι αισθάνθηκε πως δεν μπορούσε να πάρει ανάσα κι ότι θα πέθαινε και έπιασε ένα σίδερο που βρισκόταν κάτω από ένα τραπεζάκι κοντά της και την χτύπησε τρεις φορές στο κεφάλι. Υποστήριξε ότι με τα πρώτα χτυπήματα το θύμα δεν σταμάτησε να προσπαθεί να την πνίξει αλλά στο τρίτο χτύπημα το κεφάλι της άρχισε να τρέχει αίματα, τα χέρια της χαλάρωσαν και έπεσε επάνω της προσπαθώντας πάλι να την χτυπήσει.

Τότε εκείνη την έριξε στο πάτωμα και της έκλεισε με τα χέρια τη μύτη και το στόμα μέχρι που σταμάτησε να κινείται. Της έβαλε ένα σεντόνι στο κεφάλι και κατάλαβε ότι δεν ανέπνεε. Πανικοβλήθηκε και στη συνέχεια έβαλε το κεφάλι του θύματος μέσα σε μια σακούλα από σούπερ μάρκετ και τύλιξε το σώμα στο σεντόνι.

Με χαρτί και πανιά που βρήκε στο σπίτι σκούπισε τα αίματα και έπλυνε το σίδερο. Φεύγοντας πήρε μαζί της τα ματωμένα χαρτιά και πανιά και τα πέταξε σε κάδους σκουπιδιών μακριά από το σπίτι. Δεν είπε τίποτα σε κανέναν, όπως είπε.

in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024