Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Πολλά χαμόγελα στον Ολυμπιακό

Πολλά χαμόγελα στον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πετύχει μια πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη, επικρατώντας του Παναιτωλικού με 4-1, αποτέλεσμα που επανέφερε τους «ερυθρόλευκους» στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Οι πρωταθλητές Ελλάδος πραγματοποίησαν μια από τις καλύτερες εμφανίσεις της σεζόν και στο μεγάλο λιμάνι είχαν πολλούς λόγους να χαμογελούν, μετά την εντυπωσιακή νίκη στο Αγρίνιο.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πετύχει μια πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη, επικρατώντας του Παναιτωλικού με 4-1, αποτέλεσμα που επανέφερε τους «ερυθρόλευκους» στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι πρωταθλητές Ελλάδος πραγματοποίησαν μια από τις καλύτερες εμφανίσεις της σεζόν και στο μεγάλο λιμάνι είχαν πολλούς λόγους να χαμογελούν, μετά την εντυπωσιακή νίκη στο Αγρίνιο.

1.Η ομάδα του Πειραιά κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς σε μια δύσκολη έδρα και δεν πρέπει να ξεχνά κάποιος ότι υπήρξαν χρονιές που ο Ολυμπιακός είχε αφήσει βαθμούς στο συγκεκριμένο γήπεδο.

2.Η χθεσινή νίκη ήταν η πέμπτη συνεχόμενη για τους πρωταθλητές Ελλάδος, με τους ερυθρόλευκους να διευρύνουν το σερί τους. Την επόμενη αγωνιστική ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον ΠΑΣ στο Καραϊσκάκη και γίνεται εύκολα αντιληπτό πως οι πειραιώτες θα έχουν την ευκαιρία να προσθέσουν μιαν ακόμα νίκη στο ενεργητικό τους.

3.Ο Ολυμπιακός απέδειξε πως έχει μεγάλα ψυχικά αποθέματα, καθώς δεν πτοήθηκε από το αυτογκολ του Ένγκελς, με το οποίο ισοφάρισε ο Παναιτωλικός. Οι ερυθρόλευκοι έδειξαν στο δεύτερο ημίχρονο ότι είναι οι πρωταθλητές πετυχαίνοντας τρία γκολ, ενώ είχαν ευκαιρίες για να πετύχουν κι άλλα τέρματα. Μπορεί να πει κάποιος ότι ήταν η πιο πειστική εκτός έδρας εμφάνιση του Ολυμπιακού στο φετινό πρωτάθλημα.

4.Ο Κώστας Φορτούνης ήταν ο ηγέτης των ερυθρόλευκων στο χθεσινό ματς καθώς ο διεθνής μέσος έκανε όλες τις δουλειές για την ομάδα του λιμανιού. Ο Φορτούνης πέτυχε το πρώτο και το δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού δείχνοντας ότι είναι ο παίκτης που κάνει τη διαφορά για τους πειραιώτες.

5.Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ ήταν επίσης καθοριστικός για την πολύ σημαντική επιτυχία του Ολυμπιακού. Ο Ιρανός σέντερ φορ ήταν αυτός που έφτιαξε το δεύτερο γκολ των ερυθρόλευκων, ενώ πέτυχε το 3-1, «κλειδώνοντας» ουσιαστικά τη νίκη των πρωταθλητών. Ο διεθνής στράικερ βρήκε ξανά δίχτυα και είναι ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος έχοντας πετύχει εφτά γκολ.

6.Ο Ούρος Τζούρτζεβιτς αγωνίστηκε σαν αλλαγή στα τελευταία λεπτά του ματς, αλλά ήταν πολύ σημαντικό για την ψυχολογία του Σέρβου επιθετικού, ότι κατάφερε να πετύχει γκολ. Ο 23χρονος σέντερ φορ διαμόρφωσε το τελικό 4-1, με εξαιρετική κεφαλιά στις καθυστερήσεις του αγώνα και ο Λεμονής είδε να βρίσκουν δίχτυα και οι δύο σέντερ φορ που χρησιμοποίησε στο χθεσινό ματς.

7.Τέλος θα πρέπει να σταθεί κάποιος στην πολύ καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε ο Αλεξί Ρομαό. Ο Τονγκολέζος μέσος κυριάρχησε στο χώρο της μεσαίας γραμμής και βοήθησε σημαντικά την ομάδα του στο ανασταλτικό κομμάτι του παιχνιδιού.

Το μήνυμα του Λεμονή

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Τάκης Λεμονής δεν έκρυβε την ικανοποίηση του μετά το τέλος του αγώνα, με τον 57χρονο τεχνικό να μοιράζει μπράβο στους παίκτες του για τη νίκη στο Αγρίνιο. «Πετύχαμε σημαντική νίκη, έτσι θέλω να βλέπω την ομάδα. Έχουμε μπροστά μας τον αγώνα με τον ΠΑΣ και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι», ήταν το μήνυμα του κόουτς των πρωταθλητών Ελλάδος.

Χριστόφορος Ευαγγελάτος

in.gr

Only in

Κυβέρνηση: Η «ανταρσία» των 11 και τα καμπανάκια για το μέλλον

Δύσκολοι καιροί για την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό. Τα ανησυχητικά μηνύματα που έρχονται από το εσωτερικό της ΝΔ και ο κίνδυνος που έρχεται από τα Δεξιά της.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024