Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έμεινε όρθια και στα Ιωάννινα η Λαμία, 1-1 με τον ΠΑΣ

Έμεινε όρθια και στα Ιωάννινα η Λαμία, 1-1 με τον ΠΑΣ

Για έβδομο συνεχόμενο παιχνίδι η Λαμία έμεινε αήττητη, καθώς στάθηκε «όρθια» και στα Ιωάννινα, όπου απέσπασε ισοπαλία 1-1 από τον ΠΑΣ, για την 14η αγωνιστική της Super League. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 64' με τον Μαυροπάνο, αλλά οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 77' με τον Τσούκαλο.

Για έβδομο συνεχόμενο παιχνίδι η Λαμία έμεινε αήττητη, καθώς στάθηκε «όρθια» και στα Ιωάννινα, όπου απέσπασε ισοπαλία 1-1 από τον ΠΑΣ, για την 14η αγωνιστική της Super League. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 64′ με τον Μαυροπάνο, αλλά οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 77′ με τον Τσούκαλο.

Ο ΠΑΣ ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του α’ ημιχρόνου, όμως δεν μπορούσε να «σπάσει» τη γερή άμυνα της Λαμίας και μόνο στο 29′ απείλησε ουσιαστικά, όταν ο Κόντε συνδυάστηκε με τον Γιάκο κι αυτός σούταρε στη γωνία, για να αποκρούσει ο Μελίσσας.

Στο β’ ημίχρονο ο ΠΑΣ άσκησε ασφυκτική πίεση, που καρποφόρησε στο 64′, όταν ο Ναδάλες εκτέλεσε κόρνερ και ο Μαυροπάνος με δυνατή κεφαλιά έκανε το 1-0. Ωστόσο, η Λαμία δεν έχει πει την τελευταία λέξη και στο 77′ ισοφάρισε με τον ίδιο τρόπο. Ο Πίτι εκτέλεσε κόρνερ και ο νεοεισελθών Τσούκαλος με κεφαλιά έκανε το 1-1.

Στο 92′ και μέσα από την περιοχή, ο Γιάκος έπιασε ανάποδο «ψαλίδι» και ο Μελίσσας έκανε την απόκρουση του αγώνα. Ετσι, το 1-1 ήταν το τελικό σκορ, με τη Λαμία να συμπληρώνει επτά συνεχόμενα ματς χωρίς ήττα και τα έξι από αυτά με ισοπαλία.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ:
Αγγελλος Ευαγγέλου

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σκόνδρας, Χαλκιαδάκης – Παπαργυρίου

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης):
Βελλίδης, Λίλα, Ναδάλες, Μιχαήλ (46′ Σκόνδρας), Γιάκος, Κόντε, Μαυροπάνος, Τζημόπουλος, Αποστολόπουλος (72′ Μπουκουβάλας), Μανθάτης, Σολτάνι (61′ Χαλκιαδάκης).

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές):
Μελίσσας, Μπουλούλης (77′ Φράγκος), Παπαργυρίου (57′ Καραγιάννης), Κουκόλης, Ασίγκμπα, Βασιλαντωνόπουλος, Όμο, Μπλάζιτς, Πίτι, Αναστασόπουλος, Βουό (69′ Τσούκαλος).

in.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024