Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ποδοσφαιρικός αγώνας μήνυμα ζωής κατά των ναρκωτικών

Ποδοσφαιρικός αγώνας μήνυμα ζωής κατά των ναρκωτικών

Γκολ... κατά των ναρκωτικών, θέλουν να βάλουν οι πρωταγωνιστές ενός ξεχωριστού φιλικού ποδοσφαιρικού αγώνα, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2017, στις 14:30, σε γήπεδο στο Πάρκο Γουδή.

Γκολ… κατά των ναρκωτικών, θέλουν να βάλουν οι πρωταγωνιστές ενός ξεχωριστού φιλικού ποδοσφαιρικού αγώνα, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2017, στις 14:30, σε γήπεδο στο Πάρκο Γουδή.

Πρόκειται για έναν αγώνα γνωριμίας με έναν «συνασπισμό» κατά των ναρκωτικών, γι’ αυτό συνδιοργανώνεται από την Ελληνική Αστυνομία και το Θεραπευτικό Πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ, με τη στήριξη της ΕΡΤ, ενώ το γήπεδο παραχωρείται δωρεάν από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ).

Στον αγώνα θα πάρουν μέρος η ποδοσφαιρική ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας, μέλη του Θεραπευτικού Προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ, καθώς και μικτή ομάδα δημοσιογράφων της ΕΡΤ και δημοφιλών καλλιτεχνών, ενώ η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Όπως επισημαίνεται από το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ, η πρωτοβουλία αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο του ενιαίου μετώπου κατά των ναρκωτικών, με στόχο την ανάδειξη του υγιούς αθλητικού πνεύματος, ως πρότυπου ζωής, μακριά από ουσίες και εξαρτήσεις.

Ταυτόχρονα γίνεται έκκληση προς τους πολίτες να παρακολουθήσουν τον φιλικό αυτό αγώνα, στηρίζοντας τη γενικότερη προσπάθεια κατά των ναρκωτικών και κυρίως το έργο του Θεραπευτικου Προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ.

Το Θεραπευτικό Πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1990 και είναι ένα από τα πολυφασικά προγράμματα του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ), το οποίο απευθύνεται σε νεαρούς ενήλικες άνω των 21 ετών, εργαζόμενους, φοιτητές, άτομα που κάνουν πειραματική ή περιστασιακή χρήση, καθώς και στα μέλη του οικογενειακού και φιλικού περιβάλλοντός τους.

Αποτελεί πρόγραμμα εξωτερικής ημερήσιας παρακολούθησης (μη διαμονής) στο κέντρο της Αθήνας, που αντιμετωπίζει ολοκληρωμένα την εξάρτηση από ναρκωτικές ουσίες και τα προβλήματα που τη συνοδεύουν, χωρίς να αποκόπτει το χρήστη από την οικογένειά του, την εργασία του, το εκπαιδευτικό του περιβάλλον και τον κοινωνικό του περίγυρο.

Σημειώνεται ότι οι υπηρεσίες του παρέχονται δωρεάν, ενώ η συμμετοχή σε αυτές είναι εθελοντική, δεν χορηγούνται φαρμακευτικές ή υποκατάστατες ουσίες και δεν υπάρχουν λίστες αναμονής.

Οι χρήστες ουσιών μπορούν να απευθυνθούν για οποιαδήποτε πληροφορία στο τηλέφωνο του Συμβουλευτικού Σταθμού: 210 8626761 (Φυλής 217, Αθήνα).

Οι γονείς και οι συγγενείς των εξαρτημένων μπορούν να απευθυνθούν για οποιαδήποτε πληροφορία στο τηλέφωνο του Κέντρου Οικογενειακής Υποστήριξης : 210 8612604 (3ης Σεπτεμβρίου 176, Αθήνα).

ΑΠΕ,in.gr

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024