Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επιστρέφουν Σισέ και Ανσαριφάρντ με Παναιτωλικό

Επιστρέφουν Σισέ και Ανσαριφάρντ με Παναιτωλικό

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο Τσάμπιονς Λιγκ και στρέφει το ενδιαφέρον του στην υλοποίηση του βασικού του στόχου, την κατάκτηση δηλαδή του όγδοου συνεχόμενου πρωταθλήματος. Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν το Σάββατο εκτός έδρας τον Παναιτωλικό, για την 14η αγωνιστική της σούπερ λίγκα και οι πρωταθλητές Ελλάδος σκέφτονται μόνο τη νίκη στο Αγρίνιο. Θα πρέπει λοιπόν να θεωρείται σίγουρη η επιστροφή του Πάπε Σισέ και του Καρίμ Ανσαριφάρντ, οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν εναντίον της Γιουβέντους, καθώς δεν είχαν δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο Τσάμπιονς Λιγκ και στρέφει το ενδιαφέρον του στην υλοποίηση του βασικού του στόχου, την κατάκτηση δηλαδή του όγδοου συνεχόμενου πρωταθλήματος. Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν το Σάββατο εκτός έδρας τον Παναιτωλικό, για την 14η αγωνιστική της σούπερ λίγκα και οι πρωταθλητές Ελλάδος σκέφτονται μόνο τη νίκη στο Αγρίνιο.

Οι πειραιώτες συνεχίζουν την προετοιμασία τους για την πολύ σημαντική αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό και ο Τάκης Λεμονής, αναμένεται να πραγματοποιήσει αρκετές αλλαγές στη βασική εντεκάδα της ομάδας του.

Θα πρέπει λοιπόν να θεωρείται σίγουρη η επιστροφή του Πάπε Σισέ και του Καρίμ Ανσαριφάρντ, οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν εναντίον της Γιουβέντους, καθώς δεν είχαν δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα.

Ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός θα είναι στο βασικό σχήμα της ομάδας του λιμανιού και δίπλα στον Σισέ θα παίξει ο Ένγκελς. Ο Βέλγος κεντρικός αμυντικός έκανε εξαιρετικό ματς κόντρα στη Γιουβέντους κι αυτή τη φορά αναμένεται να διατηρήσει τη θέση του στο βασικό σχήμα.

Σε ότι έχει να κάνει με τον Ανσαριφάρντ, ο Ιρανός θα είναι ο σέντερ φορ των πρωταθλητών Ελλάδος στο Αγρίνιο. Κανείς δεν πρέπει να ξεχνά ότι ο διεθνής στράικερ σημείωσε δύο γκολ την περασμένη αγωνιστική εναντίον του Απόλλωνα, οδηγώντας τον Ολυμπιακό στη νίκη με 3-1.

Οι σκέψεις για Μπεν

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Τάκης Λεμονής εξετάζει το ενδεχόμενο χρησιμοποίησης του Μπεν στη βασική εντεκάδα, καθώς έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση του διεθνούς στράικερ στο ματς με τη Γιούβε.

Θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο ότι ο Σεμπά δεν θα παίξει στο Αγρίνιο, μετά το παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε και ο Μπεν είναι πολύ πιθανό να πάρει τη θέση του Βραζιλιάνου στο βασικό σχήμα. Σε ότι έχει να κάνει με το δεξί άκρο της επίθεσης, Μάριν και Πάρντο διεκδικούν με τις ίδιες πιθανότητες τη θέση στην αρχική εντεκάδα της ομάδας του Πειραιά.

«Το παιχνίδι θέλει μεγάλη προσοχή»

Οι παίκτες του Ολυμπιακού ξέρουν πολύ καλά ότι η αποστολή τους θα είναι δύσκολη στο Αγρίνιο και ο Τάκης Λεμονής, φρόντισε να τους το υπενθυμίσει στις δύο τελευταίες προπονήσεις στου Ρέντη. «Το μυαλό όλων μας είναι στο πρωτάθλημα και πρέπει να δείξουμε μεγάλη προσοχή στον Παναιτωλικό. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό» ήταν το μήνυμα του 57χρονου τεχνικού.

Χριστόφορος Ευαγγελάτος

in.gr

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024