Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Νέο χτύπημα Φίλη για τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας
Νέο χτύπημα από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Φίλη, ο οποίος τάχθηκε υπέρ της λήψης πρόσθετων μέτρων προστασίας προκειμένου να μην πλειστηριαστούν πρώτες κατοικίες πολιτών.
Νέο χτύπημα από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Φίλη, ο οποίος τάχθηκε υπέρ της λήψης πρόσθετων μέτρων προστασίας προκειμένου να μην πλειστηριαστούν πρώτες κατοικίες πολιτών.
Ο κ. Φίλης ο οποίος έχει διαφοροποιηθεί και στο παρελθόν από κεντρικές πολιτικές της κυβέρνησης, εκφράζει με συνέντευξή του στην εφημερίδα «Φιλελεύθερος» την ανησυχία του ότι το κοινωνικό πρόβλημα με το θέμα των πλειστηριασμών μπορεί σύντομα να πάρει διαστάσεις και καλεί κινήματα, αριστερές οργανώσεις αλλά και τον ΣΥΡΙΖΑ σε επαγρύπνηση για να ενδυναμώσουν την παρουσία τους δίπλα στους πολίτες που αντιμετωπίζουν το πρόβλημα.
Υπογράμμισε ακόμη, ότι «πολλοί συνάδελφοι από τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και άλλα κόμματα, ζητούν να υπάρξει συμπληρωματική νομοθετική προστασία της πρώτης κατοικίας για τα λαϊκά στρώματα και όχι βέβαια για τους εκ συστήματος κακοπληρωτές».
Αυτή τη στιγμή, πρόσθεσε, προστατεύεται ένα μεγάλο μέρος της πρώτης κατοικίας για τα λαϊκά στρώματα, όμως οι ρυθμίσεις αυτές πρέπει να επεκταθούν πέρα του 2017 και του 2018.
Αναφορικά με την πώληση του 40% του λιγνιτικού παραγωγικού δυναμικού της ΔΕΗ ο κ. Φίλης ζητά ενημέρωση για το θέμα καθώς όπως είπε οι εργαζόμενοι στην επιχείρηση, οι τοπικές κοινωνίες και οι καταναλωτές αγωνιούν.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου