Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εισβολή αντιεξουσιαστών σε εκδήλωση με ομιλητή τον Δραγασάκη

Εισβολή αντιεξουσιαστών σε εκδήλωση με ομιλητή τον Δραγασάκη

Μία ομάδα από περίπου 20 άτομα που δήλωσαν αντιεξουσιαστές, εισέβαλε χθες το βράδυ στην αίθουσα του παλιού δημαρχείου Υμηττού, διέκοψαν ομιλία του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκη και ανήρτησαν πανό στο οποίο αναγράφονταν «Νίκη στον αγώνα των κρατουμένων, δύναμη και αλληλεγγύη στους απεργούς πείνας Π. Ρούπα – Ν. Μαζιώτη μέλη του Ε.Α.».

Μία ομάδα από περίπου 20 άτομα που δήλωσαν αντιεξουσιαστές, εισέβαλε χθες το βράδυ στην αίθουσα του παλιού δημαρχείου Υμηττού, διέκοψαν
ομιλία του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκη και ανήρτησαν
πανό στο οποίο αναγράφονταν «Νίκη στον αγώνα των κρατουμένων, δύναμη και
αλληλεγγύη στους απεργούς πείνας Π. Ρούπα – Ν. Μαζιώτη μέλη του Ε.Α.».

Οι αντιεξουσιαστές άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα υπέρ των δικαιωμάτων κρατουμένων στις φυλακές και εν συνεχεία διάβασαν κείμενο υποστήριξης των Ρούπα και Μαζιώτη, ενώ ορισμένοι από τους κατοίκους που είχαν συγκεντρωθεί για να παρακολουθήσουν την ομιλία του κ. Δραγασάκη αντέδρασαν έντον.

Ο κ. Δραγασάκης από την πλευρά αντιμετώπισε με ψυχραιμία το περιστατικό, ζήτησε να μην απομακρυνθούν οι αντιεξουσιαστές ώστε να ολοκληρώσουν την παρέμβασή τους. Μάλιστα μόλις αποχώρησαν, ευχαρίστησε τους συγκεντρωμένους κατοίκους για την ψυχραιμία που επέδειξαν λέγοντας ότι «δικά μας παιδιά είναι και αυτά».

« Αν μας έλεγαν ότι θέλουμε να έρθουμε στην εκδήλωση σας να διατυπώσουμε τα αιτήματα μας είμαι βέβαιος ότι εμείς θα τους δεχόμαστε να συζητήσουμε. Πολύ περισσότερο που αναφέρονται σε ένα νομοσχέδιο το οποίο ήταν και είναι αντικείμενο δημόσιας διαβούλευσης» είπε ο κ. Δραγασάκης για να προσθέσει .

To μόνο που ήθελα να πω σε αυτά τα παιδιά είναι ότι πρέπει να αναγνωρίσουν ότι τούτη εδώ η κυβέρνηση έχει κάνει ήδη πολλά για τον τομέα του σωφρονιστικού συστήματος. Ο,τι θετικό βήμα γίνεται πρέπει να στηρίζεται. Ελπίζω να έμεινε κάποια από αυτα τα παιδιά εδώ μεσα και να ακούσει. Δεν πειράζει, δικά μας παιδιά είναι και αυτά. Και εμείς τα κάναμε αυτά κάποτε. Κάποιοι»

in.gr

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024