Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Νικολακοπούλου κάθε Τετάρτη στη Σφίγγα

Η Νικολακοπούλου κάθε Τετάρτη στη Σφίγγα

...

Για δεύτερη χρονιά η Λίνα Νικολακοπούλου και οι συνεργάτες της θα δίνουν έναν ιδιαίτερο τόνο στη μουσική σκηνή Σφίγγα κάθε Τετάρτη βράδυ.

Στο πρώτο μέρος θα γίνεται συζήτηση με πρόσωπα που έχουν λόγο να μιλούν και το κοινό λόγο να ακούει με προσοχή και ενδιαφέρον. Πρόσωπα αγαπητά από τον χώρο του θεάτρου, της ποίησης, των επιστημών, της λογοτεχνίας, που απαντούν στις ερωτήσεις της Λίνας Νικολακοπούλου και της δημοσιογράφου Αλεξάνδρας Χρηστακάκη. Στην συνέχεια το λόγο έχει η μουσική και το τραγούδι.

Το μουσικό σύνολο ΚουΑRΤέτο θα δίνει ισότιμα χρόνο και χώρο στη μαγεία της ορχηστρικής μουσικής αλλά και στη σπουδαιότητα των επιλεγμένων γι’ αυτές τις βραδιές τραγουδιών.Τραγουδούν οι Γιάννης Παλαμίδας, Αργυρώ Καπαρού και Θοδωρής Βουτσικάκης.

Παίζουν οι μουσικοί Βασίλης Δρογκάρης (ακορντεόν), Βασιλική Μαζαράκη (βιολί), Κώστας Παπακωστόπουλος (κιθάρα) και Θανάσης Σοφράς (κοντραμπάσο). Την ενορχήστρωση έχει αναλάβει ο Βασίλης Δρογκάρης ενώ την επιμέλεια του οπτικού υλικού ο Πάνος Καραδήμας. Καλλιτεχνική διεύθυνση η Λίνα Νικολακοπούλου.

Πρώτος καλεσμένος την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και συγγραφέας Βασίλης Παπαβασιλείου με αφορμή το έργο του Γιάννη Ρίτσου Ελένη που παίζεται στο Θέατρο Τέχνης της οδού Φρυνίχου.

Δεύτερη καλεσμένη την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου η ηθοποιός Φωτεινή Βαξεβάνη με αφορμή το έργο «Κυρά της Ρω».

Την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου οι καλεσμένοι είναι ο Γιώργος Βήχας (καρδιολόγος – εθελοντής), η καρδιά του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού, οπού γίνεται η συλλογή φαρμάκων και υποδοχή των ανασφάλιστων ασθενών και ο Κώστας Πολυχρονόπουλος, ψυχή και εμπνευστής της κοινωνικής κουζίνας «Ο άλλος άνθρωπος» όπου δίνουν φαγητό σε αστέγους, πρόσφυγες, μετανάστες, στην Μάνδρα Αττικής στους πληγέντες από τη φονική κακοκαιρία και σε όσες γειτονιές υπάρχει ανάγκη.

in.gr

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024