Με ειδίκευση στο κοινωνικοασφαλιστικό και το εργατικό δίκαιο και μακρά
εμπειρία, ο Δημήτρης Βερβεσός εξελέγη νέος πρόεδρος στο δικηγορικό
σύλλογο Αθηνών συγκεντρώνοντας στο δεύτερο γύρο 57,62% έναντι 42,38% του
Δημήτρη Αναστασόπουλου.

Ο Δημήτρης Βερβεσός, γεννήθηκε στην Αθήνα, στις 20 Νοεμβρίου του 1964. Αποφοίτησε από τη Βαρβάκειο Πρότυπο Σχολή το 1982 και εισήχθη στη Νομική Σχολή από την οποία πήρε πτυχίο το 1987.

Το κοινωνικοασφαλιστικό και το εργατικό Δίκαιο είναι η φύση των υποθέσεων που κυρίως χειρίζεται. Από το 1993 έως το 2005 ήταν διευθυντής και εκδότης του δικηγορικού-νομικού περιοδικού «ERGA OMNES» και αργότερα μέλος της συντακτικής ομάδας της δικηγορικής εφημερίδας «ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ».

Εξελέγη για πρώτη φορά σύμβουλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών το 1993 και είναι ιδρυτικό μέλος της Ένωσης Ασκουμένων Νέων Δικηγόρων Αθηνών. Το 2002 εξελέγη γενικός γραμματέας του ΔΣΑ και επανεξελέγη σ’ αυτή τη θέση το 2005. Το 2008 εξελέγη αντιπρόεδρος του Συλλόγου.Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

Αμέσως μετά την εκλογή του στη θέση του προέδρου του ΔΣΑ, ο κ. Βερβεσός δήλωσε. «Σήμερα νίκησαν οι δικηγόροι της Αθήνας. Αποφάσισαν με την ψήφο τους να προχωρήσουμε μπροστά, όλοι μαζί, ενωμένοι, μακριά από κομματικές επιταγές και διαχωριστικές γραμμές.Η σημερινή νίκη δεν είναι μόνο δική μου, είναι νίκη όλων των δικηγόρων της Αθήνας.Τους ευχαριστώ από την καρδιά μου».

in.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο