Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χωρίς μεγάλο ζευγάρι η φάση των «16» του Κυπέλλου

Χωρίς μεγάλο ζευγάρι η φάση των «16» του Κυπέλλου

Ο ΠΑΟΚ και ο Πανιώνιος ήταν οι κερδισμένοι της κλήρωσης της φάσης των «16» στο Κύπελλο Ελλάδος, αφού τους... έτυχαν ομάδες από τη Football League. Ο «δικέφαλος» του Βορρά κληρώθηκε με τα Τρίκαλα, ενώ η ομάδα της Νέας Σμύρνης με τον ΟΦΗ. Από την άλλη πλευρά, ο Ολυμπιακός κληρώθηκε με τον Πλατανιά, ο Παναθηναϊκός με τη Λαμία, ο Αστέρας Τρίπολης με τον Ατρόμητο, ο Λεβαδειακός με τον ΠΑΣ Γιάννινα, η ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό και η Λάρισα με τη Ξάνθη.

Με δεδομένο ότι βάσει της προκύρηξης στην φάση των 16 του κυπέλλου θα υπήρχαν «ισχυροί» και «αδύναμοι» κατά την διάρκεια της κλήρωσης, το συμπέρασμα που προκύπτει από την διαδικασία, είναι πως ο ΠΑΟΚ και ο Πανιώνιος είναι οι «ευνοημένοι».

Κι αυτό, γιατί είναι οι δύο ομάδες που κληρώθηκαν με τους εκπροσώπους της Football League, καθώς ο ΠΑΟΚ έχοντας πλεονέκτημα έδρας θα παίξει με τα Τρίκαλα και οι «κυανέρυθροι» θα αντιμετωπίσουν τον ΟΦΗ, που έχει το δεύτερο ματς στο Ηράκλειο.

Σε θεωρητικό -αλλά και ουσιαστικό- επίπεδο, τόσο ο «δικέφαλος του βορρά», όσο και ο Πανιώνιος, έχουν συγκριτικό πλεονέκτημα για το εισιτήριο των 8, κάτι που ισχύει επίσης, για τον Ολυμπιακό που αναμένεται να ξεπεράσει το εμπόδιο του Πλατανιά και την ΑΕΚ απέναντι στον φιλόδοξο Παναιτωλικό.

Ελαφρύ προβάδισμα πρόκρισης -κυρίως επειδή η ρεβάνς θα γίνει στην Λεωφόρο- έχει ο Παναθηναϊκός που κληρώθηκε με την Λαμία, ενώ εξαιρετικά αμφίρροπες αναμένονται οι αναμετρήσεις Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος, Λεβαδειακός-ΠΑΣ Γιάννινα και ΑΕΛ-Ξάνθη.

Συνοπτικά το πρόγραμμα, έχει ως εξής:

Πλατανιάς-Ολυμπιακός
Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος
Λεβαδειακός-ΠΑΣ Γιάννινα
Λαμία-Παναθηναϊκός
Παναιτωλικός-ΑΕΚ
Τρίκαλα-ΠΑΟΚ
Πανιώνιος-ΟΦΗ
Λάρισα-Ξάνθη

Οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν το τριήμερο 19-21 Δεκεμβρίου 2017 και οι ρεβάνς από τις 9 μέχρι τις 11 Ιανουαρίου 2018.

in.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024