Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κάλυμνος: Επανέρχεται το θέμα της δολοφονίας του φοιτητή

Κάλυμνος: Επανέρχεται το θέμα της δολοφονίας του φοιτητή

Μήνυση κατά αγνώστων για ανθρωποκτονία κατέθεσαν σήμερα Δευτέρα στη ΓΑΔΑ οι γονείς του άτυχοι φοιτητή που έχασε την ζωή του στην Κάλυμνο.

Μήνυση κατά αγνώστων για ανθρωποκτονία κατέθεσαν σήμερα Δευτέρα στη ΓΑΔΑ οι γονείς του άτυχου φοιτητή που έχασε την ζωή του στην Κάλυμνο.

Οι γονείς επαναφέρουν το θέμα της δολοφονίας αμφισβητώντας το πόρισμα του ιατροδικαστή, στο οποίο αναφερόταν πως ο γιος τους έχασε τη ζωή του από πτώση.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, οι κακώσεις στο σώμα του 21χρονου φέρεται πως οφείλονται σε σοβαρό ατύχημα που προήλθε από πτώση. Τα χτυπήματα αλλά και η σωματική εξάντληση ήταν οι δυο σημαντικοί παράγοντες που όπως φαίνεται από την ιατροδικαστική εξέταση οδήγησαν τον Νίκο Χατζηπαύλου στον θάνατο.

Ένα από τα ερωτήματα των αστυνομικών αρχών είναι πως βρέθηκε η σορός του φοιτητή στο σημείο που εντοπίστηκε από τους κατοίκους, όταν αστυνομικοί αλλά και άντρες της πυροσβεστικής είχαν ερευνήσει το συγκεκριμένο σημείο αρκετές φορές.

Οι αρχές προσπαθώντας να ρίξουν φως στα αίτια του θανάτου, εκτιμούν ότι ο 21χρονος πιθανότατα να άφησε το ποδήλατό του και να προσπάθησε να σκαρφαλώσει σε κάποιο βράχο. Σύμφωνα με το ίδιο σενάριο, ο φοιτητής πιθανότατα έχασε την ισορροπία του και έπεσε από μεγάλο ύψος, γεγονός που τον οδήγησε να χάσει τις αισθήσεις του.

Υπενθυμίζεται ότι ο άτυχος φοιτητής, ζούσε στην Αθήνα και είχε πάει το προηγούμενο σαββατοκύριακο να επισκεφθεί τη μητέρα του που είναι διορισμένη ως καθηγήτρια στο νησί της Καλύμνου.

Η μητέρα του από την πρώτη στιγμή είχε δηλώσει την εξαφάνισή του. «Μαμά πάω μια βόλτα με το ποδήλατο και επιστρέφω» ήταν τα τελευταία λόγια του 21χρονου».

ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024