Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παππάς: Αν υπάρχει αδύναμος κρίκος αυτός είναι ο κ. Μητσοτάκης

Παππάς: Αν υπάρχει αδύναμος κρίκος αυτός είναι ο κ. Μητσοτάκης

«Οι αξιολογήσεις κλείνουν χωρίς το ισοζύγιο να βαρύνει περαιτέρω τους πολίτες. Νέα μέτρα δεν υφίστανται ούτε ως ενδεχόμενο. Η έξοδος θα είναι απολύτως "καθαρή" από νέα μέτρα» δηλώνει σε συνέντευξή του ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς.

«Οι αξιολογήσεις κλείνουν χωρίς το ισοζύγιο να βαρύνει περαιτέρω τους πολίτες. Νέα μέτρα δεν υφίστανται ούτε ως ενδεχόμενο. Η έξοδος θα είναι απολύτως «καθαρή» από νέα μέτρα» δηλώνει σε συνέντευξή του ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς.

Μιλώντας στην εφημερίδα Real News για τη συνεργασία με τον Πάνο Καμμένο σημειώνει ότι «τρεις φορές η αντιπολίτευση έδωσε τη «μητέρα των μαχών», παρουσιάζοντας τον Πάνο Καμμένο ως το μεγάλο διαπλεκόμενο και τρεις φορές τα επιχειρήματά της κατέρρευσαν στη Βουλή με «γδούπο»», υπογραμμίζει ότι «η συνεργασία με τους ΑΝΕΛ με όλες τις δυσκολίες που μπορεί να έχει μια συνεργασία δύο κομμάτων που έχουν διαφορετικές ιδεολογικές αφετηρίες, έχει λειτουργήσει» και επισημαίνει ότι «αν υπάρχει αδύναμος κρίκος, αυτός είναι μάλλον ο κ. Μητσοτάκης και η στρατηγική της παρένθεσης».

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής αναφερόμενος στον νέο φορέα της κεντροαριστεράς τονίζει ότι «το κεντρικό ερώτημα είναι αν ο φορέας αυτός θεωρεί τη συγκυβέρνηση με Σαμαρά επιτυχημένη και αν επιθυμεί να την επαναλάβει υπό τον Μητσοτάκη».

«Θα έχουμε κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Τσίπρα ή τον Μητσοτάκη; Από αυτά τα ερωτήματα δεν μπορεί να ξεφύγει ο νέος φορέας. Όταν ο νέος φορέας είναι έτοιμος να φέρει και απαντήσεις, εκτός από τσιτάτα, εμείς θα είμαστε εδώ», επισημαίνει και αναφέρει ότι «οι προοδευτικές δυνάμεις, όταν είναι έτοιμες να κάνουμε το βήμα «μπροστά και αριστερά» θα μας βρουν εκεί, να τις περιμένουμε στο τραπέζι του διαλόγου».

ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024