Ένοπλη ληστεία σε εταιρεία τροφίμων στο Μενίδι
Άγνωστοι δράστες απείλησαν με όπλα υπαλλήλους εταιρείας τροφίμων, αργά το βράδυ της Πέμπτης, στο Μενίδι, και στη συνέχεια πήραν το χρηματοκιβώτιο με άγνωστο χρηματικό ποσό.
Άγνωστοι δράστες απείλησαν με όπλα υπαλλήλους εταιρείας τροφίμων, αργά το βράδυ της Πέμπτης, στο Μενίδι, και στη συνέχεια πήραν το χρηματοκιβώτιο με άγνωστο χρηματικό ποσό.
Ειδικότερα, οι δράστες εισέβαλαν στα γραφεία της εταιρείας, στις 23:00, κρατώντας όπλα. Aφού ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους, πήραν το χρηματοκιβώτιο το οποίο φόρτωσαν σε ΙΧ, που είχε κλαπεί από την περιοχή των Πετραλώνων.
Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε καμένο, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, στη συμβολή των οδών Κωνσταντινουπόλεως και Δεκελείας, στο Μενίδι.
Η αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.
in.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τα ΗΑΕ αναφέρουν ότι η πυρκαγιά σε εγκατάσταση πετρελαίου στο Αμπού Ντάμπι τέθηκε υπό έλεγχο
- Ο στρατός του Ισραήλ λέει πως σκότωσε δεκάδες μαχητές της Χεζμπολά στον νότιο Λίβανο
- Η Γερμανία δεν συμμετέχει σε αυτόν τον πόλεμο και δεν επιθυμούμε να συμμετάσχουμε, δήλωσε ο Μερτς
- Γιορτή σήμερα 15 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Πόλεμος με το Ιράν: Πώς μπορεί να αυξήσει τις τιμές στα ράφια των αμερικανικών καταστημάτων
- Ρεάλ Μαδρίτης – Έλτσε 4-1: Στο -1 από την κορυφή η «Βασίλισσα», γκολ από τα 70 μέτρα ο Γκιουλέρ (vids)


