Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συμφώνησαν για νέο διακανονισμό ΠΑΟ και Τελάντερ

Συμφώνησαν για νέο διακανονισμό ΠΑΟ και Τελάντερ

Οι εκτιμήσεις επαληθεύτηκαν και οι Παναθηναϊκός-Τελάντερ, βρήκαν προσωρινή λύση στο θέμα των χρημάτων που οφείλονται στον πρώην παίκτη των «πρασίνων». Μετά το ραντεβού που έγινε με τον δικηγόρο του Δανού κεντρικού αμυντικού, συμφωνήθηκε νέος διακανονισμός στον τρόπο που θα πάρει τα χρήματά του κι έτσι ο ποδοσφαιριστής θα αποσύρει την προσφυγή που είχε καταθέσει εις βάρος της ΠΑΕ (η εκδίκασή της ήταν προγραμματισμένη για το μεσημέρι της Τετάρτης, 29/11, στις 15:00).

Οι εκτιμήσεις επαληθεύτηκαν και οι Παναθηναϊκός-Τελάντερ, βρήκαν προσωρινή λύση στο θέμα των χρημάτων που οφείλονται στον πρώην παίκτη των «πρασίνων».

Μετά το ραντεβού που έγινε με τον δικηγόρο του Δανού κεντρικού αμυντικού, συμφωνήθηκε νέος διακανονισμός στον τρόπο που θα πάρει τα χρήματά του κι έτσι ο ποδοσφαιριστής θα αποσύρει την προσφυγή που είχε καταθέσει εις βάρος της ΠΑΕ (η εκδίκασή της ήταν προγραμματισμένη για το μεσημέρι της Τετάρτης, 29/11, στις 15:00).

Με τον τρόπο αυτό, η διοίκηση κατάφερε να «κερδίσει» λίγο χρόνο ακόμη και το κυριότερο να αποφευχθεί ο κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών που «απειλούσε» την ομάδα σε περίπτωση που εκδικαζόταν η προσφυγή.

in.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024