Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ποιον τίτλο θα πάρει η Μέγκαν Μαρκλ

Ποιον τίτλο θα πάρει η Μέγκαν Μαρκλ

Την άνοιξη – που ανθίζουν τα λουλούδια – του 2018 πρόκειται να πραγματοποιηθεί ο γάμος του πρίγκιπα Χάρη της Μεγάλης Βρετανίας με την Αμερικανίδα ηθοποιό Μέγκαν Μαρκλ. Όμως το ερώτημα που πλανάται είναι αν η Μέγκαν θα πάρει τον τίτλο της πριγκίπισσας των… παραμυθιών.

Την άνοιξη – που ανθίζουν τα λουλούδια – του 2018 πρόκειται να πραγματοποιηθεί ο γάμος του πρίγκιπα Χάρη της Μεγάλης Βρετανίας με την Αμερικανίδα ηθοποιό Μέγκαν Μαρκλ. Όμως το ερώτημα που πλανάται είναι αν η Μέγκαν θα πάρει τον τίτλο της πριγκίπισσας των… παραμυθιών.

Πριν λίγα 24ωρα ο πρίγκιπας Χάρι ανακοίνωσε τον αρραβώνα του με την Μέγκαν Μαρκλ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο αρραβώνας έλαβε χώρα μέσα στον Νοέμβριο.

Ο 33χρονος πρίγκιπας και η 36χρονη ηθοποιός ακόμη δεν έχουν ανακοινώσει την ακριβή ημερομηνία για το γάμο τους αλλά το λογικό είναι να τελεστεί μετά τη γέννηση του τρίτου παιδιού του πρίγκιπα Ουίλιαμ, η οποία είναι προγραμματισμένη για τον Απρίλιο. Ο Χάρι είναι πέμπτος στη σειρά της διαδοχής, μετά τον πατέρα του, τον αδερφό του και τα δυο του ανίψια.

Μπορεί, όμως η 36χρονη Μέγκαν να είναι η «πριγκίπισσα» στην καρδιά αλλά και στα μάτια του εγγονού της βασίλισσας Ελισάβετ δεν θα γίνει και πριγκίπισσα των Βρετανών. Γιατί; Ο τίτλος αυτός προϋποθέτει η κάτοχός του να είναι γαλαζοαίματη.

Το πιο πιθανό σενάριο είναι η ηθοποιός που «έκλεψε» την καρδιά του Χάρι να λάβει τον τίτλο της Δούκισσας καθώς η βασίλισσα συνηθίζεται να απονέμει τον τίτλο του Δούκα και της Δούκισσας στα μέλη της βασιλικής οικογένειας, όταν παντρεύονται. Αυτό άλλωστε συνέβη και στον αδελφό του πρίγκιπα Χάρι, τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, που όταν παντρεύτηκε τον Απρίλιο του 2011 την Κέιτ Μίντλετον, το ζευγάρι έλαβε τον τίτλο «Δούκας και Δούκισσα του Κέιμπριτζ».

Πρόκειται για ένα «κεραυνοβόλο έρωτα», αφού όπως είπε ο Χάρι κατάλαβε πως ήταν η ιδανική, με την πρώτη ματιά».

Η Μέγκαν Μαρκλ έχει ήδη παραιτηθεί από το σήριαλ όπου συμμετείχε και έχει αδειάσει το σπίτι της στο Τορόντο καθώς πριν μια εβδομάδα πακέταρε τα πράγματά της και τους δυο σκύλους της και μετακόμισε στο Λονδίνο. Συγκεκριμένα, στο παλάτι του Κένσιγκτον, εκεί όπου μένουν ο πρίγκιπας Γουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον και τα παιδιά τους.

Η αμερικανή, μιγάδα και «δυναμικά ανεξάρτητη», η Μέγκαν φέρνει μαζί της έναν άνεμο φρεσκάδας στη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας.

Η Μέγκαν Μαρκλ έχει σπουδάσει σε σχολή Επικοινωνίας και είναι κόρη του Τόμας Μαρκλ, διευθυντή φωτογραφίας σε τηλεοπτικές σειρές, και της Ντόρια Ράντλαν, καθηγήτριας γιόγκα. Οπως και ο Χάρι, έχει πλούσια φιλανθρωπική δράση. Μοναδικό «ψεγάδι», σύμφωνα με τα ταμπλόιντ, η ηθοποιός, τρία χρόνια μεγαλύτερη από τον Χάρι, είναι διαζευγμένη και φωτογραφίες της με τον πρώτο σύζυγό της, αμερικανό παραγωγό, αρχίζουν να ξεθάβονται.

in.gr

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024