Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στο 2,5% το μερίδιο του IQOS της Παπαστράτος στην ελληνική αγορά

Στο 2,5% το μερίδιο του IQOS της Παπαστράτος στην ελληνική αγορά

Επίπεδα της τάξης του 2,5% έχει ήδη κατακτήσει στην ελληνική αγορά το νέο καπνικό προϊόν μειωμένου κινδύνου, IQOS, της Παπαστράτος, θυγατρικής της πολυεθνικής Philip Morris. Τα στοιχεία έδωσε η διοίκηση της εταιρείας κατά την διάρκεια ξενάγησης στις εγκαταστάσεις του Ασπροπύργου, όπου έχει ήδη τεθεί σε δοκιμαστική λειτουργία η πρώτη γραμμή για την παραγωγή των ράβδων καπνών Ηeets, οι οποίες και τροφοδοτούν το IQOS.

Επίπεδα της τάξης του 2,5% έχει ήδη κατακτήσει στην ελληνική αγορά το νέο καπνικό προϊόν μειωμένου κινδύνου, IQOS, της Παπαστράτος, θυγατρικής της πολυεθνικής Philip Morris.

Τα στοιχεία έδωσε η διοίκηση της εταιρείας κατά την διάρκεια ξενάγησης στις εγκαταστάσεις του Ασπροπύργου, όπου έχει ήδη τεθεί σε δοκιμαστική λειτουργία η πρώτη γραμμή για την παραγωγή των ράβδων καπνών Ηeets, οι οποίες και τροφοδοτούν το IQOS.

Η εγκατάσταση των πρώτων μηχανών στο εργοστάσιο του Ασπροπύργου έχει ήδη ολοκληρωθεί, η επένδυση ύψους 300 εκατ. ευρώ θα τεθεί σε πλήρη λειτουργία τον Ιανουάριο του 2018, και θα δημιουργήσει 400 νέες θέσεις εργασίας, πέραν των 250 που έχουν ήδη δημιουργηθεί για την προώθηση του IQOS στην ελληνική αγορά. Τα παραγόμενα προιόντα θα εξάγονται σε 31 χώρες, με την δυναμικότητα της μονάδας να ανέρχεται σε 20 δισ. ράβδους καπνού ετησίως.

Σε διεθνές επίπεδο, υπολογίζεται σήμερα ότι περίπου 3,7 εκατομμύρια καταναλωτές έχουν στραφεί στο IQOS έναντι 1,3 εκατ. τον περασμένο Μάρτιο. Χαρακτηριστικό είναι ότι κάθε ημέρα προστίθενται 8.000 νέοι χρήστες IQOS, παγκοσμίως.

Σύμφωνα με στοιχεία της ελληνικής αγοράς, το 80% των αγοραστών είναι αποκλειστικά χρήστες του IQOS, ενώ το υπόλοιπο 20% κάνει παράλληλα χρήση και «συμβατικών» τσιγάρων.

Για την προώθηση του προϊόντος η Παπαστράτος έχει δημιουργήσει 24 καταστήματα και corners σε όλη την Ελλάδα καθώς και ηλεκτρονικό κατάστημα.

in.gr

Sports in

Έγραψε ιστορία η Ρεάλ: Μυθικό επίτευγμα για τη «Βασίλισσα»!

Η Ρεάλ πέτυχε κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ καμία άλλη ομάδα στο Champions League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024