Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Mercedes-Benz CLS 2018: Η γοητεία της διαφορετικότητας σε γκρο πλαν

Mercedes-Benz CLS 2018: Η γοητεία της διαφορετικότητας σε γκρο πλαν

Η Mercedes-Benz, με αφετηρία την επικείμενη έκθεση του Los Angeles ανανεώνει τον κύκλο ζωής και το ενδιαφέρον για το κομψό τετράθυρο coupe το οποίο καθιέρωσε την ιδιότυπη αυτή κατηγορία, και θα πλέον υποδέχεται την νέα γενιά του.

Η γερμανική φίρμα έδωσε στη δημοσιότητα, μέσω ενός teaser video λίγες ακόμα -ενδιαφέρουσες σχεδιαστικά- λεπτομέρειες για την νέα CLS η οποία θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα της στην επικείμενη έκθεση του Los Angeles.

Αυτό που προκύπτει είναι μια ενδιαφέρουσα αισθητική αντίληψη η οποία βρίθει από καμπύλες και πτυχώσεις, συνδυάζοντας –αναπόφευκτα ορισμένα από τα γνώριμα στοιχεία της E-Class όπου και βασίζεται, με τις αναλογίες ενός καλοσμιλεμένου τετράθυρου coupe, το οποίο δείχνει να επενδύει ακόμα περισσότερο στην κομψότητα.

Συνδυαστικά και με τα πρώτα teaser που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα η CLS θα διαθέτει ένα σετ αιχμηρών LED σε συνδυασμό με αυτόματα φωτιστικά σώματα, ενώ σε ό,τι αφορά την σχεδιαστική γραμμή του αμαξώματος, συναρτήσει μιας ακόμα πιο «έντονα» coupe οροφής, θα προβάλλει έναν αέρα αθλητικής κομψότητας.

Σε ό,τι αφορά τα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά για το εσωτερικό της, αυτό θα διαθέτει λεπτομέρειες από ανθρακονήματα στους αεραγωγούς, ατμοσφαιρικό φωτισμό σε πολλαπλές επιλογές και το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης που φιλοξενείται σε μια υπερμεγέθη διπλή, αλλά ενιαία οθόνη συνυπάρχοντας με τον πίνακα οργάνων.

Όπως και να έχει με τις επιμέρους λεπτομέρειες αποτελούν σαφή δείγματα των προθέσεων πολυτέλειας των Γερμανών για την νέα CLS η οποία αναμένεται να δανειστεί πολλά από τα στοιχεία τεχνολογικού και πολυτελούς εξοπλισμού από την ναυαρχίδα S-Class, συμπεριλαμβανομένου του ολιστικού συστήματος ευεξίας Enrgizing Comfort το οποίο αποσκοπεί να δώσει μια άλλη διάσταση στην εμπειρία οδήγησης.

Σε ό,τι αφορά τους κινητήρες αν και δεν έχουν ακόμα γνωστοποιηθεί αναμένεται ένα μείγμα από το πιο πρόσφατο οπλοστάσιο της γερμανικής φίρμας το οποίο θα περιλαμβάνει τετρακύλινδρους και εξακύλινδρους κινητήρες βενζίνης καθώς και diesel εκδόσεις. Επί του παρόντος δεν έχει ξεκαθαριστεί το μηχανικό σύνολο και η ιπποδύναμη που θα επιλεγεί για την κορυφαία έκδοση του Affalterbach ωστόσο δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται ότι αν και αναμένεται σε δεύτερο χρόνο, δεν θα λείψει από την κορυφή της γκάμας –και- της νέας CLS.

auto.in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024