Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Προπόνηση με επαφές ο Σπανούλης, έξω ο Μάντζαρης

Προπόνηση με επαφές ο Σπανούλης, έξω ο Μάντζαρης

Αισιοδοξία για το ντεμπούτο του Βασίλη Σπανούλη, στη Euroleague τη φετινή σεζόν, στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Βαλένθια, την Πέμπτη (30/11, 21:30), υπάρχει στον Ολυμπιακό. Ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» συμμετείχε για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό και στο κομμάτι της προπόνησης με επαφές, κάτι που δείχνει πως ανεβάζει στροφές και αρχίζει να βρίσκει ρυθμό. Κι ενώ ο "Kill-Bill" μπαίνει... ο Βαγγέλης Μάντζαρης βγαίνει...

Αισιοδοξία για το ντεμπούτο του Βασίλη Σπανούλη, στη Euroleague τη φετινή σεζόν, στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Βαλένθια, την Πέμπτη (30/11, 21:30), υπάρχει στον Ολυμπιακό.

Ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» συμμετείχε για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό και στο κομμάτι της προπόνησης με επαφές, κάτι που δείχνει πως ανεβάζει στροφές και αρχίζει να βρίσκει ρυθμό.

Κι ενώ ο «Kill-Bill» μπαίνει… ο Βαγγέλης Μάντζαρης βγαίνει… Ο Περιστεριώτης γκαρντ ταλαιπωρείται από οστικό οίδημα σησαμοειδών αριστερού άκρου ποδός, ήδη από τον αγώνα με την Κύμη στην Α1, δεν είχε την… πολυτέλεια να μείνει εκτός, καθώς αγωνιζόταν με ενέσεις, με αποτέλεσμα να μην έχει αποθεραπευτεί. Η κατάστασή του επιδεινώθηκε μάλιστα, με αποτέλεσμα να πρέπει να μείνει εκτός προπονήσεων και αγώνων μέχρι να αποθεραπευτεί.

Εκτός προπόνησης έμεινε την Κυριακή (26/11) και ο Δημήτρης Αγραβάνης. Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού ταλαιπωρείται από διάταση έξω πλαγίου συνδέσμου δεξιού γόνατος και δεν θα είναι στη διάθεση του Γιάννη Σφαιρόπουλου, στον αγώνα στην Ισπανία, για τη 10η αγωνιστική της Euroleague.

Στον Ολυμπιακό έχουν επικεντρωθεί στην όσο το δυνατόν γρηγορότερη ενσωμάτωση του Κάιλ Ουίλτζερ, με τον Καναδό πάουερ φόργουορντ να αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής, πίσω από τον Πρίντεζη, κόντρα στη Βαλένθια, εν τη απουσία του Αγραβάνη.

Ο Σφαιρόπουλος είδε έναν ακόμη παίκτη του να μη συμμετέχει στο πρόγραμμα της Κυριακής: Ο Γιώργος Πρίντεζης ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στο αριστερό γόνατο, αλλά θα είναι στη διάθεση του προπονητή του στο επόμενο παιχνίδι της Euroleague, όταν ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει να πετύχει την 8η νίκη του και να παραμείνει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

in.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024