Το ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής στη Football League βρήκε νικητή τον Άρη, που επιβλήθηκε με 2-1 της Παναχαϊκής στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και παρέμεινε χωρίς απώλεια στο εφετινό πρωτάθλημα, υποχρεώνοντας ταυτόχρονα τους φιλοξενούμενους στην πρώτη ήττα.
Την απώλεια της Παναχαϊκής εκμεταλλεύτηκε ο ΟΦΗ, που νίκησε δύσκολα στην Κρήτη με 2-1 την Καλλιθέα και ανέβηκε στη δεύτερη θέση.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Μετά την Αρμάνι Μιλάνο στη Euroleague, η πόλη αναμένεται να έχει εκπροσώπηση και στο νέο πρότζεκτ του NBA Europe, με τη συμμετοχή της... ποδοσφαιρικής Μίλαν.