Εξηγήσεις Κουρουμπλή: Δεν θα διοριστούν στον ΟΛΠ τέσσερα άτομα
Διευκρινίσεις στην τροπολογία που είδε το φως της δημοσιότητας και αναφερόταν στη διαδικασία διορισμού και πρόσληψης επιτυχόντων σε διαγωνισμό του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς ΑΕ, ο διορισμός των οποίων εκκρεμούσε από το 2009, το 2011 και το 2014, έδωσε σήμερα ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτης Κουρουμπλής, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΘΕΜΑ FM».
Διευκρινίσεις στην τροπολογία που είδε το φως της δημοσιότητας και αναφερόταν στη διαδικασία διορισμού και πρόσληψης επιτυχόντων σε διαγωνισμό του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς ΑΕ, ο διορισμός των οποίων εκκρεμούσε από το 2009, το 2011 και το 2014, έδωσε σήμερα ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτης Κουρουμπλής, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΘΕΜΑ FM».
Ο υπουργός τόνισε ότι πρόκειται για τέσσερα άτομα που δικαιούνταν να διοριστούν στον ΟΛΠ, αλλά τελικά θα διοριστούν στο Δημόσιο. «Δεν έχουν καμία σχέση με τον ΟΛΠ, ο οποίος τώρα είναι μία ιδιωτική επιχείρηση» πρόσθεσε.
Ο κ. Κουρουμπλής αναφέρθηκε και στις μετατάξεις υπαλλήλων του ΟΛΠ, οι οποίοι επιθυμούν να διοριστούν στο Δημόσιο και μέχρι στιγμής έχουν εκφράσει ενδιαφέρον περίπου 500 άτομα.
«Εγώ πιστεύω ότι στο τέλος θα είναι πάρα πολύ λίγοι, γιατί όλοι αυτοί που θα φύγουν από τον ΟΛΠ, όπου τους έχουμε εξασφαλίσει με βάση τη σύμβαση παραχώρησης ένα καλό επίπεδο μισθών και πάνε στο Δημόσιο, θα ξεκινήσουν σαν να είναι νέοι υπάλληλοι, των 700ευρώ» σημείωσε, συμπληρώνοντας ότι από εδώ και στο εξής είναι θέμα του υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης να προχωρήσει αυτή τη διαδικασία.
ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr
- Όμιλος ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Επενδύοντας στη νέα εικόνα της πρωτεύουσας και στο μέλλον της αστικής διαμονής
- Πυροπροστασία περιοχών με βιομηχανικούς χώρους: Απουσία ολοκληρωμένου σχεδίου και ελάχιστος έλεγχος
- «Θα είναι η πιο αιματηρή ταινία μου» – Στο επόμενο έργο του Ντάριο Αρτζέντο πρωταγωνιστεί η Ιζαμπέλ Ιπέρ
- Σπουδές για τον κόσμο που έρχεται: Computer Science και Data Science στο UNIC Athens
- Βραζιλία: Ανησυχεί για πιθανή στρατιωτική επέμβαση των ΗΠΑ
- Νέα ομάδα, νέα πόλη, νέος Γιάννης και νέο νούμερο: Ποιον αριθμό επέλεξε ο Αντετοκούνμπο στους Χιτ (pic)
- Η Ουκρανία εκτόξευσε πάνω από 400 drones προς τη Μόσχα πριν από τη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ
- Γελασμένη η κυβέρνηση εάν πιστεύει ότι έχει τελειώσει η υπόθεση των υποκλοπών – ιδίως όταν πρώην πρωθυπουργός προσφεύγει στη Δικαιοσύνη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 07.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/benjamin-davies-9b5dvrjb05g-unsplash-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442