Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συγγνώμη από οπαδό του ΑΠΟΕΛ για το πανό με το Πολυτεχνείο

Συγγνώμη από οπαδό του ΑΠΟΕΛ για το πανό με το Πολυτεχνείο

Το πανό των οπαδών της κυπριακής ομάδας για την επέτειο του Πολυτεχνείου προκάλεσε αρκετές συζητήσεις. Ένας φίλαθλος των «πορτοκαλί» ζητάει τώρα συγνώμη από τους Έλληνες.

Την ανάγκη να ζητήσει συγνώμη από τον ελληνικό λαό για το φιλοχουντικού περιεχομένου πανό που ανάρτησαν οπαδοί του ΑΠΟΕΛ στον αγώνα της ομάδας τους με αντίπαλο την Ομόνοια στο πλαίσιο του κυπριακού πρωταθλήματος την ημέρα της επετείου του Πολυτεχνείου, ένιωσε ο φίλαθλος της κυπριακής ομάδας, Δημήτρης Χανδριώτης, ο οποίος είναι διευθυντής του Περιφερειακού Γυμνασίου Ακακίου.

Σε επιστολή του στον Τύπο ο κ. Χανδριώτης ανέφερε ότι ως γνήσιος φίλαθλος της ομάδας το θλιβερό περιστατικό «έχει αμαυρώσει την ένδοξη ιστορία του ΑΠΟΕΛ». Απευθυνόμενος στα συμβούλια του σωματείου και της εταιρείας ο κ. Χανδριώτης τόνισε: «Αν τύχει και έχει ο ΑΠΟΕΛ μας αγώνα την 21η Απριλίου, να περιμένουμε και το πανό «Ζήτω η 21η Απριλίου 1967″; Έλεος, κύριοι!».

Όπως σημείωσε, οι ενέργειες και των δύο συμβουλίων, του σωματείου και της εταιρείας, σε τέτοιες περιπτώσεις θα έπρεπε να ήταν άμεσες: α) απόσυρση του πανό από ομάδα ατόμων ορισμένη από τα δύο συμβούλια, που μέσα στα καθήκοντά τους είναι ο έλεγχος των πανό και των συμβόλων που περιέχονται σε αυτά και που τόσες τιμωρίες και πρόστιμα επέφεραν στον ΑΠΟΕΛ και, β) ανακοινώσεις καταδίκης και αποκλεισμού από αγώνες της ομάδας μας και από τα δύο συμβούλια εκείνων των λίγων που προσβάλλουν με τα πανό και τα σύμβολα αυτά τον ΑΠΟΕΛ.

Παράλληλα, ο κ. Χανδριώτης εξέφρασε την έντονη ενόχληση του για την σιγή του επίσημου ΑΠΟΕΛ, εταιρείας και σωματείου, «που δεν έχουν τη δύναμη να τα βάλουν με τους ανεγκέφαλους οπαδούς της ομάδας, ή μήπως συμφωνούν μαζί τους;», ενώ καταλήγοντας τόνισε πως «ό,τι και να συμβαίνει, η 17η Νοεμβρίου 2017 αποτελεί μια ντροπιαστική ημέρα για τον ΑΠΟΕΛ».

in.gr

Sports in

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Πήρε το ντέρμπι και πήγε στο +4 (vids)

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρίσκεται στο +4 από τους Πράσινους – Δύο γκολ ο Ελίασον, ένα ο Πόνσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024