Εκτός μηχανικής υποστήριξης η τραυματίας δικηγόρος
Βγήκε από τη μηχανική υποστήριξη αναπνοής και συνεχίζει να παρουσιάζει σημεία σταθερής βελτίωσης η υγεία της 55χρονη δικηγόρου που τραυματίστηκε στο πόδι από φωτοβολίδα μετά την πορεία για το Πολυτεχνείο, στα Εξάρχεια.
Βγήκε από τη μηχανική υποστήριξη αναπνοής και συνεχίζει να παρουσιάζει σημεία σταθερής βελτίωσης η υγεία της 55χρονη δικηγόρου που τραυματίστηκε στο πόδι από φωτοβολίδα μετά την πορεία για το Πολυτεχνείο, στα Εξάρχεια.
Σύμφωνα με νέα ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», όπου νοσηλεύεται, «η ασθενής είναι αιμοδυναμικά σταθερή και σήμερα βγήκε από τη μηχανική υποστήριξη της αναπνοής. Αναπνέει μόνη της με καλό επίπεδο συνείδησης. Εξακολουθεί η σταθεροποίηση της κατάστασης της υγείας της. Συνεχίζει να παρουσιάζει σημεία σταθερής βελτίωσης».
Βρήκαν ρούχα του δράστη που έριξε τη φωτοβολίδα
Υπενθυμίζεται πως οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα μπουφάν και ένα φούτερ τα οποία, όπως όλα δείχνουν, ανήκουν στο άτομο που έριξε τη φωτοβολίδα. Τα ρούχα βρέθηκαν λίγα μέτρα από το σημείο που τραυματίστηκε η κυρία Τσουκαλά.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχές θεωρούν πως ο αντιεξουσιαστής πέταξε τα ρούχα του στο σημείο, αφ’ ότου έριξε τη φωτοβολίδα, φοβούμενος μήπως υπάρξουν αυτόπτες μάρτυρες και δώσουν την περιγραφή του.
Στο σημείο οι αστυνομικοί βρήκαν, ακόμη, μια αντιασφυξιογόνα μάσκα, γάντια, καθώς και ένα μαχαίρι. Τα αντικείμενα αυτά μαζί με τον αυτοσχέδιο σωλήνα εκτόξευσης φωτοβολίδων, τον οποίο εντόπισαν οι αρχές την Κυριακή, έχουν μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για αποτυπώματα και DNA.
in.gr
- «Η κλιμάκωση των ουκρανικών επιθέσεων καταφέρνει μόνο να παρατείνει τον πόλεμο», δηλώνει το Κρεμλίνο
- Ισπανία: Συγκλονιστικά βίντεο από τη φονική φωτιά – 12 νεκροί – Κάηκαν μέσα στα αυτοκίνητά τους
- Βάγια Νέστορα: Σε εξέλιξη επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής – Τρεις συλλήψεις
- Κάποιοι ξεχνάνε τι ήταν το ΠΑΣΟΚ και γιατί μπόρεσε να αλλάξει τη χώρα
- Ο Κάνααν και το σχόλιο για τον Παναθηναϊκό
- Πώς η Ευρώπη κατάφερε να κάνει τα περισσότερα ύδατα κολύμβησης της «εξαιρετικά»
- Το καλοκαίρι ξεκινά από το ταξίδι: Η Κρήτη σε καλεί και η ANEK LINES σε βάζει… εν πλω σε mood διακοπών
- Λεπέν και Φάρατζ: Βαθιά μέσα σε σκάνδαλα διαφθοράς, προσπαθούν να σωθούν επικαλούμενοι «κυνήγι μαγισσών»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442