Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Μέλμπεργκ έφυγε από τον πάγκο της Μπρομαποϊκάρνα

Ο Μέλμπεργκ έφυγε από τον πάγκο της Μπρομαποϊκάρνα

Ο Όλαφ Μέλμπεργκ, τον οποίο οι φίλοι του Ολυμπιακού θα θυμούνται ως έναν απ' τους κορυφαίους αμυντικούς που φόρεσαν τη φανέλα των “ερυθρόλευκων”, αποχώρησε την Τρίτη από την τεχνική ηγεσία της Μπρομαποϊκάρνα.

Ο Όλαφ Μέλμπεργκ, τον οποίο οι φίλοι του Ολυμπιακού θα θυμούνται ως έναν απ’ τους κορυφαίους αμυντικούς που φόρεσαν τη φανέλα των “ερυθρόλευκων”, αποχώρησε την Τρίτη από την τεχνική ηγεσία της Μπρομαποϊκάρνα.

Ο παλαίμαχος Σουηδός στόπερ είχε αναλάβει τον πάγκο της ομάδας πριν από δύο χρόνια (2015) όταν η Μπρομαποϊκάρνα ήταν στην τρίτη κατηγορία του σουηδικού ποδοσφαίρου. Η πορεία της ομάδας υπό την καθοδήγηση του Μέλμπεργκ χαρακτηρίζεται εντυπωσιακή, καθώς ο νεαρός τεχνικός πλέον την οδήγησε στη μεγάλη κατηγορία.

Αναμφισβήτητα μια πολύ σημαντική επιτυχία για τον Μέλμεργκ, ο οποίος όμως έκρινε ότι πρέπει ν’ ανοίξει ένα νέο “κεφάλαιο” στην καριέρα του.

Ο Σουηδός προπονητής είναι πλέον σε αναζήτηση ομάδας για να συνεχίσει την προπονητική του καριέρα και οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι προτάσεις που έχει δεχθεί ο παλαίμαχος αμυντικός του Ολυμπιακού δεν είναι λίγες.

Το επίτευγμα του Μέλμπεργκ με την Μπρομαποϊκάρνα δεν πέρασε απαρατήρητο και μεγάλες ομάδες της Σουηδίας φαίνεται πως σκέφτονται τον πρώην “ερυθρόλευκο” στόπερ για τον πάγκο τους.

in.gr

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024