Η συνεργασία Ελλάδας- Πολωνίας στη συνάντηση Δραγασάκη- Ντούντα
Τους ιστορικούς δεσμούς των δυο χωρών καθώς και τις διμερείς οικονομικές σχέσεις, συζήτησαν κατά τη συνάντηση τους ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης και ο Πρόεδρος της Πολωνίας Αντρζέι Ντούντα. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην οδική σύνδεση της Βαλτικής με το Αιγαίο, στην αναβάθμιση της ναυπηγικής συνεργασίας, με αξιοποίηση των πλεονεκτημάτων και των δύο χωρών και στην ένταση της τουριστικής κίνησης.
Τους ιστορικούς δεσμούς των δυο χωρών καθώς και τις διμερείς οικονομικές σχέσεις, συζήτησαν κατά τη συνάντηση τους ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης και ο Πρόεδρος της Πολωνίας Αντρζέι Ντούντα.
Οι δύο άνδρες συμφώνησαν πως η οικονομική συνεργασία Ελλάδας και Πολωνίας, παρά το διαφορετικό πολιτικό προσανατολισμό των δύο κυβερνήσεων, έχει έδαφος ουσιαστικής ενίσχυσης και περαιτέρω ανάπτυξης.
Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην οδική σύνδεση της Βαλτικής με το Αιγαίο, στην αναβάθμιση της ναυπηγικής συνεργασίας, με αξιοποίηση των πλεονεκτημάτων και των δύο χωρών και στην ένταση της τουριστικής κίνησης.
in.gr
- Χωρίς προβλήματα διεξάγονται οι βουλευτικές εκλογές στο Κόσοβο
- Με μαγιό στον Αστέρα, ξυπόλητη στην Πλάκα, για ποτά στην Ύδρα – Η Μπριζίτ Μπαρντό στην Ελλάδα το ’69
- Ενορχηστρωμένη επίθεση καταγγέλλει ο αγρότης μετά τη δέσμευση των λογαριασμών του
- Θεσσαλονίκη: Σαρώνουν οι θυελλώδεις άνεμοι – Έπεσαν δεκάδες δέντρα
- Αυστραλία: Ανοιχτό το ενδεχόμενο ανάπτυξης στρατού για την προστασία των εβραϊκών κοινοτήτων
- Ρωσία: Ευρωπαίοι στρατιώτες στην Ουκρανία θα αποτελούν νόμιμους στόχους

