Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες καθαρισμού ακτών στη Γλυφάδα
Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες καθαρισμού των ακτών στην περιοχή της Γλυφάδας, μετά τη διάσπαρτη ρύπανση που προκάλεσε η βύθιση του δεξαμενόπλοιου ΑΓ.ΖΩΝΗ ΙΙ στον Σαρωνικό στις 10 Σεπτεμβρίου.
Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες καθαρισμού των ακτών στην περιοχή της Γλυφάδας, μετά τη διάσπαρτη ρύπανση που προκάλεσε η βύθιση του δεξαμενόπλοιου ΑΓ.ΖΩΝΗ ΙΙ στον Σαρωνικό στις 10 Σεπτεμβρίου.
Σύμφωνα με το συντονιστικό όργανο του υπουργείου Ναυτιλίας και στις παραλίες του Δήμου Ελληνικού έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες καθαρισμού, πλην της περιοχής της μαρίνας Αγ. Κοσμά, όπου δεκαπέντε άτομα, προσωπικό ιδιωτικής εταιρείας, συνέχισαν τις εργασίες καθαρισμού των βράχων και των ακτών.
Στη Σαλαμίνα και συγκεκριμένα στην περιοχή του όρμου Σεληνίων – Λιμνιώνα – Αγίου Νικολάου – Θεατράκι – Γερμανικός Μώλος, συνεχίστηκαν οι εργασίες καθαρισμού των ακτών και των βράχων, ( οι οποίες οδεύουν προς το πέρας τους), με πιεστικά μηχανήματα και λοιπά μηχανικά μέσα, από ογδόντα έξι συνολικά άτομα, μέλη ιδιωτικών συνεργείων.
in.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Κάναμε τα πάντα για αυτήν την οικογένεια – Αφαντες οι κοινωνικές υπηρεσίες – Τι λέει στο in η μητέρα συμμαθητή των παιδιών που ζούσαν στη «τρώγλη»
- Χωρίς Ναν, Φαρίντ και Καλαϊτζάκη ο Παναθηναϊκός στη Μύκονο
- Επίθεση με drone προκάλεσε πυρκαγιά σε πυρηνικό εργοστάσιο στο Άμπου Ντάμπι
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [17.05 – 23.05.2026]
- Κως: Πλήρη διαλεύκανση των συνθηκών ακρωτηριασμού εργάτη στη Νίσυρο ζητά το Εργατικό Κέντρο
- Η ατάκα του Μοντέρο πριν το Game 4 με τον Παναθηναϊκό: «Θυμάμαι να λέω στους συμπαίκτες μου…»
- Μεθυσμένος οδηγός έπεσε πάνω σε τρία αυτοκίνητα στο Γαλάτσι – Δείτε βίντεο
- Αχαΐα: Άνδρας σε έξαλλη κατάσταση κυκλοφορούσε με αλυσοπρίονο – Τον αφόπλισαν αστυνομικοί
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 17.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-minhmeme-774886792-19201370-315x220.jpg)













![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [17.05 – 23.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/POSTER-copy-22-315x220.jpg)








































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442