Μειώθηκε ο τζίρος στη βιομηχανία το Σεπτέμβριο
Μειωμένος εμφανίστηκε ο τζίρος της βιομηχανίας το Σεπτέμβριο σύμφωνα με τα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής.
Μειωμένος εμφανίστηκε ο τζίρος της βιομηχανίας το Σεπτέμβριο σύμφωνα με τα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής.
Οπως αναφέρει, η εξέλιξη του Δείκτη Κύκλου Εργασιών στη Βιομηχανία, με έτος βάσης 2010=100,0 και μήνα αναφοράς τον Σεπτέμβριο 2017, σύμφωνα με προσωρινά στοιχεία, έχει ως εξής:
Ο Γενικός Δείκτης Κύκλου Εργασιών στη Βιομηχανία (σύνολο εγχώριας και εξωτερικής αγοράς) του μηνός Σεπτεμβρίου 2017, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Σεπτεμβρίου 2016, παρουσίασε μείωση 0,8% έναντι αύξησης 9,9% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση του έτους 2016 με το 2015.
Ο Γενικός Δείκτης Κύκλου Εργασιών στη Βιομηχανία του μηνός Σεπτεμβρίου 2017, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Αυγούστου 2017, παρουσίασε αύξηση 8,6%.
Ο μέσος Γενικός Δείκτης του δωδεκαμήνου Οκτωβρίου 2016 – Σεπτεμβρίου 2017, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του δωδεκαμήνου Οκτωβρίου 2015 – Σεπτεμβρίου 2016, παρουσίασε αύξηση 11,2%, έναντι μείωσης 8,9% που σημειώθηκε από τη σύγκριση των αντίστοιχων προηγούμενων δωδεκαμήνων.
in.gr
- Αττικής Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών, κλειστό το ρεύμα προς Αεροδρόμιο από Ελευσίνα έως Αιγάλεω
- Σοκ στην Κρήτη: 63χρονος σκότωσε με μαχαίρι τον αδελφό του
- Άγρια δολοφονία στην Αλεξανδρούπολη: Ηλικιωμένος βρέθηκε νεκρός από πολλαπλές μαχαιριές
- Θα είναι τελικά ο Κάλουμ Τέρνερ ο επόμενος Τζέιμς Μποντ;
- Οι έξι λόγοι που οδήγησαν στη σύλληψη του ιδιοκτήτη της «Βιολάντα»
- Η Βενεζουέλα απελευθερώνει 17 πολιτικούς κρατούμενους
