Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο ISIS απειλεί την Ευρώπη

Ο ISIS απειλεί την Ευρώπη

Συναγερμός έχει σημάνει σε ολόκληρη την Ευρώπη για επικείμενα χτυπήματα από το Ισλαμικό Κράτος τις ημέρες των Χριστουγέννων. «Απλά τρόμος για όλους και ένα νέο έτος γεμάτο τρόμο», αναφέρουν σε μήνυμά τους.

Συναγερμός έχει σημάνει σε ολόκληρη την Ευρώπη για επικείμενα χτυπήματα από το Ισλαμικό Κράτος τις ημέρες των Χριστουγέννων.

Τζιχαντιστές ανέβασαν στο διαδίκτυο απειλητικά μηνύματα γραμμένα πάνω στο σκούφο του Άγιου Βασίλη, με τα οποία καλούν τους οπαδούς τους να επιτεθούν σε μεγάλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες.

«Απλά τρόμος για όλους και ένα νέο έτος γεμάτο τρόμο», αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ προειδοποιεί

H Ευρώπη αντιμετωπίζει αυξημένο κίνδυνο τρομοκρατικής επίθεσης στη διάρκεια των εορτών των Χριστουγέννων, ανακοίνωσε το Στέιτ Ντιπάρτμεντ σε ταξιδιωτική οδηγία που εξέδωσε.

«Το υπουργείο Εξωτερικών προειδοποιεί τους αμερικανούς πολίτες για τον αυξημένο κίνδυνο τρομοκρατικών επιθέσεων σε ολόκληρη την Ευρώπη, ειδικά στη διάρκεια της εορταστικής περιόδου. Οι αμερικανοί πολίτες θα πρέπει να είναι προσεκτικοί όταν βρίσκονται σε εορταστικές εκδηλώσεις και διοργανώσεις», ανέφερε στην προειδοποίησή του το Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Οι πρόσφατες επιθέσεις σε Γαλλία, Ρωσία, Σουηδία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισπανία και Φινλανδία αποδεικνύουν ότι τρομοκρατικές οργανώσεις, όπως το Ισλαμικό Κράτος, η αλ Κάιντα και τα παρακλάδια τους είναι ικανές να σχεδιάσουν και να εκτελέσουν επιθέσεις στην Ευρώπη, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Οι αμερικανοί πολίτες θα πρέπει να βρίσκονται σε επαγρύπνηση για το ενδεχόμενο τρομοκρατικών επιθέσεων, ειδικά σε τουριστικούς προορισμούς, συγκοινωνιακούς κόμβους, υπαίθριες αγορές, εμπορικά κέντρα και εγκαταστάσεις κυβερνητικών υπηρεσιών, όλα εκ των οποίων θα μπορούσαν να αποτελέσουν στόχο, αναφέρει η ανακοίνωση που έχει ισχύ μέχρι τις 31 Ιανουαρίου.

in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024