Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι συνεχείς εξετάσεις του Κώστα Φορτούνη

Οι συνεχείς εξετάσεις του Κώστα Φορτούνη

Από την αρχή της σεζόν ο Ελληνας παίκτης τελεί υπό κρίση – κι όχι μόνο από την εξέδρα.

Το καλοκαίρι, μετά τον αποκλεισμό του Κώστα Φορτούνη από την βασική ενδεκάδα του ματς του Ολυμπιακού με την Ριέκα στο Καραϊσκάκη, είχα γράψει εδώ ότι θα είναι μεγάλο λάθος του Ολυμπιακού, αν απο το πουθενά δημιουργήσει ένα «θέμα Κώστα Φορτούνη», αν δηλαδή αρχίσει μια συζήτηση για τις δυνατότητες προσφοράς του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή του, που κατά τη γνώμη μου είναι από τους πλέον χαρισματικούς του.

Ισως να φταίω εγώ που δεν έγινα απόλυτα κατανοητός, αλλά πολλοί δεν κατάλαβαν τι ήθελα ακριβώς να πω. Μου γράφανε ότι θέλω να στηρίξω τον ποδοσφαιριστή, ότι κακώς παίρνω το μέρος του, ότι εν τέλει για να γίνει βασικός και ηγέτης του Ολυμπιακού πρέπει να βελτιωθεί – άλλοι τον παρομοίαζαν με τον Ριβάλντο, λέγοντας πως πρέπει να γίνει σαν αυτόν (!) και άλλα τέτοια.

Οι παίκτες δεν στηρίζονται από τους δημοσιογράφους, όσο καλό Τύπο κι αν έχουν. Αυτός είναι ένας μύθος που τον επέβαλαν στην ημερήσια διάταξη των συζητήσεων οι δημοσιογράφοι για να πείσουν τον κόσμο ότι είναι σημαντικότεροι από αυτό που είναι και εν τέλει το κατάφεραν. Οι παίκτες στηρίζονται αποκλειστικά από όσα κάνουν μέσα στο γήπεδο – και από τίποτα άλλο. Στην περίπτωση του Φορτούνη υπάρχει ένα δεδομένο: η απόδοσή του πάντα θα προκαλεί συζητήσεις – όποιος αυτές τις γουστάρει θα τον τοποθετεί συχνά στο ειδώλιο του κατηγορουμένου.

Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο του Αντώνη Καρπετόπουλου εδώ

in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024