Στις 21 Νοεμβρίου το 6ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ασθενών
Με τη συμμετοχή 400 ατόμων, μεταξύ των οποίων 250 εκπροσώπων Συλλόγων Ασθενών από όλη τη χώρα θα ανοίξει τις εργασίες του για 6η συνεχή χρονιά το Πανελλήνιο Συνέδριο Ασθενών-Patients in Power Conference στις 21 Νοεμβρίου στην Αθήνα.
Με τη συμμετοχή 400 ατόμων, μεταξύ των οποίων 250 εκπροσώπων Συλλόγων Ασθενών από όλη τη χώρα θα ανοίξει τις εργασίες του για 6η συνεχή χρονιά το Πανελλήνιο Συνέδριο Ασθενών-Patients in Power Conference στις 21 Νοεμβρίου στην Αθήνα.
Την εναρκτήρια ομιλία του Συνεδρίου θα πραγματοποιήσει ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Ξανθός. Ομιλία θα πραγματοποιήσει και η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου.
Κατά τις εργασίες του συνεδρίου θα παρουσιαστούν ευρήματα πανευρωπαϊκής έρευνας σχετικά με τη συμμετοχή των ασθενών στην πολιτική υγείας στην Ευρώπη, με αναφορά και στη χώρα μας, από τον αναπληρωτή Καθηγητή Πολιτικής Υγείας και Αναπληρωτή Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, Κυριάκο Σουλιώτη.
Την εισαγωγή του συνεδρίου θα πραγματοποιήσει ο Γιώργος Καλαμίτσης, πρόεδρος του Συλλόγου Ασθενών Ήπατος Ελλάδος«”Προμηθέας» και πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου Προστασίας των Δικαιωμάτων των Ληπτών Υπηρεσιών Υγείας, παρουσιάζοντας και τα πρώτα ευρήματα από το έργο της Επιτροπής.
health.in.gr
- Χέγκσεθ: Ανακοίνωσε πακέτο μαμούθ για παραγωγή πυρομαχικών – Αμφίσημα μηνύματα για το Ιράν
- Ποιοι είναι οι λόγοι που ο τελικός του Champions League διεξάγεται τόσο νωρίς…
- Τριήμερο Αγίου Πνεύματος: Φεύγουν οι εκδρομείς – Αυξημένη κίνηση σε ΚΤΕΛ Κηφισού, λιμάνι Πειραιά και Λεωφόρο Αθηνών
- Αμαλία Κωστοπούλου – Τζέικ Μέντγουελ: To λαμπερό beach πάρτι πριν τον γάμο
- Κρήτη: Δολοφονία το τροχαίο του προέδρου της κοινότητας Απεσωκαρίου – Τι αποκαλύπτει ο άνθρωπος που «είδε» το έγκλημα
- Stoiximan GBL: Συνέχεια στους ημιτελικούς με Ολυμπιακός – ΑΕΚ και Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ
- Θεσσαλονίκη: Υπέκυψε στα τραύματά του ο 67χρονος που είχε βρεθεί μαχαιρωμένος στον Εύοσμο
- Η ΕΛΑΣ γίνεται κόμμα – Kαμπάνια στην κοινωνία και οικονομική εξόρμηση στα νέα μέλη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 30.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-nickmayer-4118825-1-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442